Christian Mikkelsen kommer med overraskende avsløring

17/05/2024 08:00

Emma

Gossip
Foto: Wikimedia Commons
Nå kommer komikeren med en overraskende avsløring.

For to år siden ble komiker Christian Mikkelsen (33) far for første gang.

"Jeg har blitt far! Det er en jente, og hun er utrolig søt," fortalte Mikkelsen i P3morgen den gangen.

Nå kommer Mikkelsen med flere spennende nyheter i et nytt intervju.

Komikeren har fortalt til VG at han og hans ungdomskjæreste har giftet seg. De to har vært sammen siden de gikk på videregående, og i fjor sommer giftet de seg i en privat seremoni på Tinghuset i Oslo.

"Det var et lite, men veldig fint bryllup," forteller han til avisen. 

I samme intervju avslører han at han og kona har ønsket velkommen til deres andre barn, enda en liten jente, tilbake i januar.

Videre sier 33-åringen at han ønsker å holde familien utenfor offentlighetens søkelys, og har derfor ikke omtalt verken det andre barnet eller bryllupet tidligere.

Et kjent fjes

Mikkelsen er et velkjent ansikt i underholdningsbransjen, og er for tiden aktuell som programleder i NRKs nye show «Nytt på Nytt Quiz». 

Sammen med kollega og komiker Martin Beyer-Olsen (44) er Mikkelsen kjent fra en rekke NRK-programmer, inkludert humorserien «Strømmeland», «Verdens minste kommentatorboks», «Martin og Mikkelsen» og «Visning».

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.