Danske Ole deler sitt korona triks: Man skal bare prompe

05/08/2020 13:35

Emma

Gossip
Foto: Kim Haugaard/Ritzau Scanpix
Foto: Kim Haugaard/Ritzau Scanpix
Det er et stinkende triks danske Ole Henriksen har funnet på med sinn mann.

"Jeg lurer på om jeg har korona?"

Det er det de fleste av oss har tenkt over så mange ganger de siste seks månedene.

Men nå har danske Ole Henriksen altså funnet løsningen.

Den alltid lykkelige danske kremkongen, sammen med sin mann Laurence Roberts, har funnet ut hvordan de hele tiden kan være sikre på om de er smittet med korona.

Det skriver Se & Hør.

"Vi promper. Da vet vi at vi ikke har covid-19. Fordi vi bruker vår luktesans," forklarer han og ler til bladet.

Bor nå i København

På grunn av koronakrisen bor Ole Henriksen og Laurence Roberts for tiden i København, hvor de kjøpte en to-etasjes leilighet i midten av København for to år siden.

Det var egentlig meningen at paret skulle gå tilbake til sin base i LA denne uken, men akkurat nå er USA ikke en mulighet, på grund av korona tilstanden der borte, avslører de til Se & Hør.

Det danske samfunnet har håndtert krisen mye bedre enn USA, sier Ole Henriksen, og det er ikke med et smil at han beskriver mannen som leder amerikanerne.

"Faen ta Trump. Ja, jeg beklager, jeg sier dette så direkte. Men du kan skrive det, han er en katastrofe for USA," sier creme kongen til Se og Hør.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.