Deler gladnyhet: Stjerne venter barn med dansk supermodell

24/04/2024 05:00

Emma

Gossip
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nina Agdal venter barn i høst med den kontroversielle amerikanske stjernen Logan Paul.

Hun er fra Hillerød i Danmark og han er fra Westlake, Ohio, men i 2022 ble Nina Agdal og Logan Paul sammen, og siden har det tatt av for det internasjonale kjendisparet.

De kunngjorde forlovelsen i fjor, og mandag kveld kunngjorde de at de får sitt første barn sammen.

«Det kommer en ny Paul», skrev de på Instagram.

Logan Paul startet som entertainer på mediet Vine, og i dag har han over 23 millioner følgere på Youtube.

Det har tatt ham videre til andre deler av underholdnings- og sportsverdenen, hvor han har blitt et stort navn innen bryting, i tillegg til å kjempe noen store kamper på boksescenen.

Han har også fått mye negativ oppmerksomhet for blant annet å ha filmet et lik og delt det på kanalene sine, samt å ha stablet opp en svindel av et kryptovalutaspill.

32 år gamle Nina Agdal har vært modell for noen av de største merkene i mange år, og nå venter nok et eventyr på en helt ny front.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.