Derfor forlot Eurovision-verten plutselig scenen

Foto: Shutterstock.com

Midt i det hele forsvant Eurovision-verten. Det var ikke før omtrent 20 minutter senere at hun dukket opp igjen.

Eurovision-finalen ble avholdt lørdag kveld i Torino i Italia. En av dem som ledet kvelden var den berømte sangeren Laura Pausini. Hun fikk også selskap av musikeren Mika og TV-verten Alessandro Cattelan.

Les også

Zelenskyj slår fast: Eurovision vil bli avholdt i Ukraina neste år

På et tidspunkt måtte imidlertid Mika og Cattelan styre showet uten Laura Pausini. I omtrent 20 minutter var hun borte fra Eurovision-showet, som hadde en varighet på mer enn fire timer.

At hun forlot showet, var selvfølgelig ikke noe som gikk usett hen lørdag kveld. Tvert imot la mange merke til det, hvoretter de gikk til nøklene for å uttrykke sin bekymring på sosiale medier.

Nå har imidlertid den 48 år gamle Laura Pausini avduket det som fikk henne til å forlate det fantastiske showet midt i det hele. Hun følte seg dårlig, og måtte derfor ut bakveien der hun kunne legge seg.

«For en kveld! Og for mye kjærlighet du har vist meg fra hele verden. Takk. Jeg kan forsikre deg om at jeg har det bra», skrev hun i et innlegg på instagramen på sosiale medier.

Etter dette avslører hun at hun opplevde blodtrykksfallet under finalen. Dette fikk henne til å måtte trekke seg fra showet. Imidlertid endte hun opp med å bare være borte i omtrent 20 minutter.

– Under finalen falt blodtrykket mitt, og jeg måtte trekke meg tilbake i omtrent 20 minutter etter råd fra legene som var på stedet og hjalp meg og som jeg takker mange ganger, fortsetter hun.

Det er imidlertid ikke uten grunn at blodtrykket plutselig falt. Og det er mange indikasjoner på at hun var godt klar over det da hun sto på scenen, for ifølge Laura Pausini var det stress som forårsaket det.

«Det siste halvåret har vært fylt med arbeid, og jeg har blitt rammet av stress», skriver Laura Pausini.

På slutten av innlegget skriver hun at hun er glad for at hun fikk muligheten til å avslutte kvelden med de to andre vertene, Mika og Alessandro Cattelan.

Videre har hun også sendt en stor takk til både Mika og Alessandro Cattelan, som en stund måtte gjøre uten henne, men selvfølgelig også EBU samt legene og sykepleieren som hjalp henne da hun forlot showet.

Les også

Vant alt: Nå vil de ukrainske Eurovision-vinnerne kvitte seg med statuetten