Derfor snakket prinsessen åpent om sykdommen: Blev tvunget til det

02/04/2024 07:23

Emma Sletta

Gossip
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Videoen fra prinsesse Kate skal ha kommet etter en lekkasje som fikk Kate til å snakke om sin forebyggende behandling.

Det var angivelig trusselen om at prinsesse Kates kreft ville bli avslørt som fikk den britiske kongefamilien til å komme ut med en videohilsen fra henne forleden.

Det melder Daily Mail, som ifølge kilder nær kongefamilien kan ha fått vite at det plutselig hastet med å få nyheten ut.

Før det hadde det kommet frem at en eller flere ansatte ved det private sykehuset som behandlet Kate for kreft, hadde snoket i hennes personlige papirer.

Videoen ble derfor publisert 22. mars, hvor man etter måneder med spekulasjoner kan se en ærlig prinsesse snakke om sin pågående «forebyggende cellegift» etter at hun gjennomgikk en mageoperasjon i januar.

I videoen snakker prinsessen også om det «store sjokket» over å få diagnosen og de «utrolig tøffe månedene» familien har vært gjennom.

Prinsesse Kate og hennes ektemann, prins William, hadde ellers holdt en lav profil siden nyheten om hennes kommende operasjon ble kjent i fjor.

Etter at videoen ble publisert, har paret nok en gang gjemt seg for offentligheten med ønsket om å få fred gjennom sykdommen med deres tre barn.