Det kongelige fotovanviddet fortsetter: Er nytt bilde OGSÅ manipulert?

15/03/2024 09:00

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Galskapen og mysteriet rundt prinsesse Kate og den britiske kongefamilien vil tilsynelatende aldri ta slutt.

Hva skjer med Kate?

Dette er nå spørsmålet som fyller selv de mest kongelige familiehatende typene for øyeblikket.

Den britiske prinsessen har «vært savnet» i flere måneder, noe som er mystisk nok i seg selv, men da hun og/eller den britiske kongefamilien plutselig ble tatt i å dele et manipulert bilde, gikk konspirasjonsteoriene bananas.

Og nå fortsetter galskapen.

Selv om man i disse teknologiske dager skulle tro at det var mulig for paparazzifotografer å ta bilder av relativt god kvalitet, klarte de bare å fange Kate Middleton på en ekstremt grisete her om dagen.

I tillegg er det mange som mener at de har funnet bevis for at dette bildet også har vært en tur i Photoshop.

Det skriver Page Six.

Det aktuelle bildet ble tatt mandag ettermiddag, da prinsesse Kate og prins William forlot Windsor Castle sammen i en bil - bare for å gå hver til sitt, noe som også er litt mystisk i seg selv, ettersom kongeparet har nok biler og sjåfører til å ta hver sin bil.

Og nå er mange overbevist om at det nye bildet også er en svindel.

For det første kan du bare se prinsesse Kate fra siden, og dermed er mange usikre på om det til og med er henne som sitter ved siden av prins William.

Andre er overbevist om at bildet av prinsessen er gammelt, og at hun bare er photoshoppet inn ved siden av mannen sin.

I tillegg peker mange på at mursteinene bak bilen ser skjeve ut.

«Har ingen andre lagt merke til at mursteinene i bilvinduet på det siste bildet av Kate Middleton ikke stemmer overens med mursteinene bak bilen?» skrev en på X.

"Murstenene i vinduet er nye, mens murstenene bak bilen er gamle", skrev en annen, mens en tredje påpekte at mønsteret ikke så riktig ut.

Til tross for de mange spekulasjonene om en annen kongelig bildetabbe, sier fotografen bak bildet, Jim Bennett, at det er han som tok det, og at det ikke har blitt manipulert.

Han sa til Page Six:

- Bildebyrået mitt endrer ikke bildene våre i photoshop bortsett fra å endre lyset om nødvendig. Bilder av biler kan være uforutsigbare, og refleksjonen i glasset kan være vanskelig å tyde.

Det var søndag 10. mars at fotoskandalen begynte.

Her delte den britiske kongefamilien et nytt familiebilde av prinsesse Kate og hennes tre barn, men det ble raskt oppdaget at det var store feil på bildet.

Kort tid etter begynte flere av verdens største fotobyråer som Reuters, AP og Getty å trekke bildet, og til slutt måtte prinsesse Kate legge seg flat.

- Som mange amatørfotografer leker jeg av og til med redigering. Jeg vil gjerne be om unnskyldning for forvirringen som familiebildet mitt vi delte i går har forårsaket, skriver prinsessen i et nytt innlegg på Instagram.