Dronning Elizabeth og prins Harry: Hun forguder han

29/06/2022 12:18

Emma Sletta

Gossip
Prins Harry og Dronning Elizabeth. / Foto: Shutterstock.com
Prins Harry og Dronning Elizabeth. / Foto: Shutterstock.com
Prinsen og monarken - barnebarn og bestemor - har et helt spesielt bånd.

Det er ikke mange i denne verden som kan få dronning Elizabeth (96) til å si ja til de merkeligste ting.

Det kan dog den 37 år gamle prins Harry, som gjennom årene har bevist at han kan få bestemoren til å vise sin humoristiske side.

Monarken må ha et helt spesielt bånd med barnebarnet, ifølge kilder for People, som deler et lite innblikk fra det unike forholdet mellom de to kongelige.

- Forguder han

Det er for mange kjent at prins Harry har trukket støtten fra sine kongelige slikvier. De siste årene har det tilsynelatende vært vertskap for rifter i den britiske kongefamilien, men båndet til bestemoren Elizabeth forblir sterkt.

Det har blant annet tidligere vært kjent at prinsen og monarken holder kontakten via videosamtaler - for å holde Elizabeth oppdatert på barna hans, Archie (2) og Lilibet (1).  Sistnevnte også er oppkaldt av monarken.

– En ting om dronningen er at hun klarer å være bestemor, men også hvordan det påvirker den bredere institusjonen, sier en kongelig kilde til People.

- Hvis Harry spør, sier dronningen ja - siden hun elsker ham, sier kilden om det sære båndet mellom bestemoren og barnebarnet.

- Fantastisk å se henne

I april, da Harry var på banen for Invictus Games i LowerLand, tok han også turen forbi bestemorens hjem på Windsor Castle.

Kort tid etter delte prinsen selv detaljer fra møtet - som ble holdt bak lukkede dører.

– Det var fantastisk å se henne. Jeg er sikker på at hun ville elsket å være her hvis hun kunne, sa prinsen blant annet.