Dronningens bh-leverandør har fått sparken

16/01/2018 09:33

Anniken Hauge

Gossip
Eieren av firmaet er helt knust.

Rigby & Peller er ikke lenger hoffleverandør av undertøy etter eieren avslørte pikante detaljer om kongehuset i boken 'Storim in a D-cup', melder nyhetsbyåret AP.

Eieren av firmaet, 82 år gamle June Kenton, forteller til nyhetsbyrået at firmaet hennes mistet retten til tittelen kongelig hoffleverandør, etter at hun hadde omtalt kongefamilien i den nye boken sin.

82-åringen var helt knust da hun fortalte at boken var ment som en beskrivelse av hennes erfaringer av å bygge opp firmet, og at hun ikke hadde noen intensjoner om å ydmyke monarken eller hennes familien:

- Det er ingenting i boken som få deg til å tenke; Oi! Det var frekt, forteller hun til AP.

June Kenton insisterer på at boken ikke var noe 'tell-all', men beskriver allikevel møter med både dronnningen og dronningmoren da at de skulle prøve undertøyet. Blant annet siterer hun den avdøde dronningmoren fra en samtale de to hadde:

- Vet du hva, jeg later som om jeg hører på det Margareth sier, men når hun har forlatt rommet bestiller jeg det jeg har lyst på likevel.

Hun skriver også at hun aldri møtte sønnene til prinsesse Diana, men at hun skaffet undertøy til Diana og plakater av kvinner i bikini som sønnene kunne henge opp på rommene sine på Eton. 

Rigby & Peller har vært hoffleverandører av undertøy siden 1960, og bekrefter at de nå har mistet tittelen.

Buckingham Palace har ikke ønsket å kommentere saken.