Durek Verrett: Dette er hans egentlig navn

08/07/2024 08:07

Emma

Gossip
Foto: Privat
Den selverklærte sjamanen har gjort et navnebytte.

Om få uker vil alles øyne være rettet mot idylliske Geiranger, der prinsesse Märtha Louise (52) og Durek Verrett (49) endelig skal gi hverandre sitt "ja".

Det kommende brudeparet har vært tilbakeholdne med detaljer om bryllupet, og det har lenge vært usikkert hvem som skal forrette vielsen.

I siste uke kunne Märtha endelig avsløre denne informasjonen.

– Vi er glade for å meddele at det er sogneprest Margit Lovise Holte som skal vie Durek og meg i Geiranger den 31. august etter Den norske kirkes vigselsliturgi, skrev hun på Instagram.

Artikkelen fortsetter under....

Byttet navn

Men hva vet vi egentlig om fødenavnet til Verrett? Aftenposten har tidligere skrevet om historien til den selverklærte sjamanen for å belyse nettopp dette.

I Norge kjenner vi ham som Durek Verrett, men dette er ikke navnet han fikk ved fødselen 17. november 1974. Foreldrene hans, Sheilah G. Farmer (nå kjent som Veruschka Urquhart) og David B. Verrett, ga ham navnet Derek David Verrett.

Dette var hans offisielle navn frem til 2014, da han besluttet å endre det til Durek David Verrett. I flere år brukte han også kunstnernavnet «Shaman Durek», ifølge avisen.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.