Durek Verretts søster bryter tausheten: Beskylder ham for løgner

04/06/2024 13:45

redaktion

Gossip
Foto: Privat
Nå bryter hun stillheten.

I sommer skal det storslåtte bryllupet mellom prinsesse Märtha Louise (52) og Durek Verrett (49) endelig finne sted i den praktfulle fjorden i Geiranger.

Det kommende ekteparet har flere ganger uttrykt sterk misnøye med pressens dekning av forholdet deres. For litt over en måned siden kunngjorde de på Instagram at de ikke lenger ville snakke med media og ville fokusere på sin «mentale velvære og kjærlighet til hverandre» frem til bryllupet.

Men pausen fra pressen ble kortvarig.

Tidligere denne uken delte Märtha sine tanker i et omfattende intervju med det sveitsiske magasinet Blick. Der snakket hun blant annet om viktigheten av selvaksept og det å stå stødig i sin egen identitet. Det skriver Se og Hør.

Det er imidlertid ikke bare mediene Märtha og Durek har hatt et anstrengt forhold til.

Se og Hør har tidligere skrevet om Dureks problematiske forhold til sin mor, Veruschka Urquhart (80), som ikke er invitert til bryllupet på Hotel Union i august.

Nå har Dureks søster, TikTok-stjernen Demi De La Nuit (60), kommet med kraftige utfall mot sin bror, bare to måneder før bryllupet.

Hun hevder at Durek på sine sosiale medier i slutten av mai anklaget både moren og søsteren for å samarbeide med pressen, noe søsteren avviser.

Durek Verrett har hittil ikke kommentert søsterens påstander.

Selv om Durek og Märtha har sagt at de ikke vil uttale seg til norsk presse, har Se og Hør likevel informert Durek om saken og gitt ham muligheten til å komme med en kommentar.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.