Etter kjærlighetserklæring: Kim er fast bestemt

Foto: Shutterstock.com

Man kan få inntrykk av at det bare er en del av Kimye som mener at en skilsmisse var en god idé.

I begynnelsen av denne måneden tok den 44 år gamle rapperen Kanye West bladet av munnen og lot verden få vite at Kim Kardashian fortsatt er hans kone.

Ganske praktisk, fordi de to på papiret fortsatt er gift.

Les også

Hollywood stjerne jubler: Skal gifte seg

Men det er indikasjoner på at det er mer enn bare det praktiske som fikk Kanye til å komme med en sånn uttalelse.

I løpet av denne helgen, da rapperen var på et arrangement i Los Angeles for å støtte en ideell organisasjon som jobber for de hjemløse, benyttet han nok en gang muligheten til å gjøre det som lett kunne se ut som en kjærlighetserklæring for den midterste Kardashian-søsteren og moren til hans fire barn.

Den ærlige uttalelsen var blant annet at Gud ønsker at han skal tilbake sammen med 41 år gamle Kim Kardashian.

Men hvordan har Kardashian-søsteren, som i en stund har datet komiker Pete Davidson, det med det?

«Ta ikke feil, Kim finner ikke veien tilbake til Kanye. Kim har heller ikke gitt Kanye noen indikasjoner på at hun vil få det til å fungere,» ifølge en kilde nær Kardashian-familien, skriver mediene Hollywood Life.

«Kim har allerede fortalt Kanye at ekteskapet deres var over flere måneder siden da hun søkte om skilsmisse,» forklarer kilden videre, og understreker at det ellers celebre paret for lengst har delt sine eiendeler og også har et ganske godt arbeidsforhold når det gjelder parets fire barn, Nord på 8 , Saint på 5, Chicago på 3,  og Salme på 2 år.

Kanyes ville kjærlighetserklæring kan virke litt gal for noen.

Delvis fordi hans fremtidige ekskone ser ut til å ha kastet sin kjærlighet til den unge komikeren. Og delvis fordi Kanye selv tidligere har blitt sett på flere dater med andre kvinner.

Les også

Sånn pleier Camila Cabello det knuste hjertet