Etter stort mysterium: Nå ber prinsesse Kate om unnskyldning

13/03/2024 16:00

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Prinsesse Kate har nettopp kommet med en unnskyldning etter at hennes siste bilde på Instagram har skapt en del debatt.

Ikke bare delte prinsesse Kate et bilde på sin Instagram-profil forleden - det skapte også debatt.

Flere mente at noe var galt med bildet, som viser prinsesse Kate med sine tre barn.

Nå har 42 år gamle Kate ganske sensasjonelt kommet med en ny melding i kjølvannet av debatten.

I sin nye melding, som prinsessen delte på sin Instagram-story for kort tid siden, innrømmer hun nå og beklager at det aktuelle bildet er redigert.

"Som mange amatørfotografer leker jeg noen ganger med redigering. Jeg vil gjerne be om unnskyldning for forvirringen forårsaket av familiebildet mitt vi delte i går", skrev prinsesse Kate.

Familiebildet var det første livstegnet fra prinsessen etter at hun gjennomgikk en større operasjon i magen i januar.

Både operasjonen og den påfølgende sykemeldingen har vært innhyllet i mystikk i den britiske befolkningen, ettersom den britiske kongefamilien ikke har delt mye – om enn nesten ingen – informasjon om sykdommen.

Kongefamilien har først kunngjort at den britiske prinsessen ikke vil delta i offisielle plikter før påske. Derfor ble også det første bildet av henne – som ble delt i går – studert nøye av mediene, og flere var ikke sene om å konkludere med at flere deler av bildet var redigert.

Kort tid etter førte dette til at flere spekulerte videre i sykdomsforløpet den 42 år gamle prinsessen har vært gjennom.

Prinsesse Kate har i likhet med den britiske kongefamilien ikke ønsket å si hvorfor hun har blitt operert. Hun har rett og slett takket for støtten hun har fått den siste tiden. Og hun har nå også erkjent og beklaget at hennes siste bilde er redigert.