Fans er rasende på Kim Kardashian: "Det er ekkelt"

22/03/2022 12:31

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Kim Kardashian har nok en gang skapt overskrifter.

Kim Kardashian vil visst gjøre opp for alt som har med Kanye West å gjøre – til og med skoene han ga henne.

Den 41 år gamle milliardæren la ut to par svarte Yeezy-sandaler på sin Kardashian Kloset-nettside i helgen, for et beskjedent beløp på 375 og 350 dollar, noe som tilsvarer omtrent 2.700 og 2.560 norske kroner.

Det er ifølge Page Six.

Begge svart mesh muldyr stilettos var tilgjengelige i størrelse 37 (eller en amerikansk størrelse 6 til 6.5), med det dyrere paret inkludert esken og billigere frakt uten emballasje.

Foto: Kardashian Kloset

Selv om det er fornuftig at Kim Kardashian ville skille seg med Westmerkede sandaler, var brukere av sosiale medier raske med å kalle det et forsøk på å tjene penger på sko som hun helt sikkert har fått gratis fra eksmannen.

«Det er så ekkelt å selge ting du har fått gratis når du allerede er en «milliardær», skrev en person i kommentarfeltet på Reddit.

Tilsynelatende, på grunn av tilbakeslag, fjernet Kardashian Kloset raskt begge skoene fra siden, som nå rapporterer 'feilmelding' når du prøver å klikke på lenken.

I 2010 sendte Christian Cowan sitt sinne mot søsteren Khloé Kardashian for å prøve å prøve å prøve rullebanen hun hadde blitt sendt, selv om en kilde fortalte Page Six Style at stjernen aldri ble bedt om å returnere gjenstandene.

Skosituasjonen kommer i kjølvannet av Kim Kardashians vellykkede lansering av Hennes Skims Swim-kolleksjon 18. mars, med realitystjernen - som for tiden dater komiker Pete Davidson - og nå legger badetøy til sitt shapewear- og undertøysmerke verdt 3,2 milliarder dollar.

I mellomtiden har eksmannen Kanye West blitt avskjediget fra å opptre for Grammy-familien på grunn av hans «urovekkende oppførsel på sosiale medier».

Rapperen ble utestengt fra Instagram i 24 timer den 16. mars etter diatriben mot komikeren Trevor Noah, som viste seg til støtte for Kardashian under hennes urolige skilsmisse- og varetektskamp med Kanye West.

Det virker usannsynlig at vi vil se flere Yeezy "rester" på "Kims Kloset", men det må tiden vise.