Fans i sjokk over Gordon Ramsay: Viser frem kroppen på nytt bilde

18/10/2017

Anniken Hauge

Gossip
Flere fans reagerer kraftig etter at Gordon Ramsey nylig la ut et bilde av seg selv i bar overkropp på sosiale medier.

Den suksessrike kokken Gordon Ramsay er nok mest kjent som den brutalt ærlige og noen ganger direkte frekke tv-kokken, som hjelper restaurant-eiere i nød.

Men nå har altså den 50-årige briten bak flere Michelin-restauranter verden over en helt ny side å vise fansen.

Han la nemlig ut et bilde av seg selv i bar overkropp på Instagram-profilen sin for fire dager siden, hvor han viser frem den veltrente kroppen på stranden, mens solen står opp i horisonten bak ham.

Selv om vi er mest vant til å se ham rundt fine viner, saftige biffer og fersk pasta, holder han formen overraskende godt ut til å være 50 år og kokkelere så mye som han gjør, hvilket flere fans påpeker.

Det er ikke akkurat vanskelig å forestille seg at den munnrappe kjendis-kokken sannsynligvis trener mer enn den gjennomsnittlige 50-årige mannen, når man ser på bildet ovenfor.

Det står heller ikke på mangel av 'WOW-kommentarer' og positive tilbakemeldinger med emojis fra fans under Instagram-bildet, som er likt over 102.000 ganger og har nesten 1.500 kommentarer:

- Herregud, jeg vil gjøre 'slemme' ting med deg, skriver en bruker.

- Han er et beist!, skriver en annen.

- Hvordan kan du være i så god form? Jeg mener, som kokk spiser du vel all slags mat hele tiden, skriver brukeren zparsh.

Ja, Gordon Ramsey trener jevnlig - ifølge magasinet Delish har han frem til nå deltatt i hele fem Ironman triatlon, og når han ikke løper mellom produksjonene av Hell's Kitchen, Hotel Hell, MasterChef and MasterChef Jr., bruker han mye av fritiden sin på å løpe lange turer og svømme. 

En rask kikk videre nedover tv-kokkens Instagram profil bekrefter hans store interesse for sykling og mosjon.

Wishing you the best of luck today @will_usher_precision_coach in your Ironman in Barcelona !!!

Men det er flest bilder av restauranter og mat. Det er nok det han liker aller best.

Les også: Kardashian-familien venter enda en baby

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.