Fans i sjokk over Gordon Ramsay: Viser frem kroppen på nytt bilde

18/10/2017 18:30

Anniken Hauge

Gossip
Flere fans reagerer kraftig etter at Gordon Ramsey nylig la ut et bilde av seg selv i bar overkropp på sosiale medier.

Den suksessrike kokken Gordon Ramsay er nok mest kjent som den brutalt ærlige og noen ganger direkte frekke tv-kokken, som hjelper restaurant-eiere i nød.

Men nå har altså den 50-årige briten bak flere Michelin-restauranter verden over en helt ny side å vise fansen.

Han la nemlig ut et bilde av seg selv i bar overkropp på Instagram-profilen sin for fire dager siden, hvor han viser frem den veltrente kroppen på stranden, mens solen står opp i horisonten bak ham.

Selv om vi er mest vant til å se ham rundt fine viner, saftige biffer og fersk pasta, holder han formen overraskende godt ut til å være 50 år og kokkelere så mye som han gjør, hvilket flere fans påpeker.

Det er ikke akkurat vanskelig å forestille seg at den munnrappe kjendis-kokken sannsynligvis trener mer enn den gjennomsnittlige 50-årige mannen, når man ser på bildet ovenfor.

Det står heller ikke på mangel av 'WOW-kommentarer' og positive tilbakemeldinger med emojis fra fans under Instagram-bildet, som er likt over 102.000 ganger og har nesten 1.500 kommentarer:

- Herregud, jeg vil gjøre 'slemme' ting med deg, skriver en bruker.

- Han er et beist!, skriver en annen.

- Hvordan kan du være i så god form? Jeg mener, som kokk spiser du vel all slags mat hele tiden, skriver brukeren zparsh.

Ja, Gordon Ramsey trener jevnlig - ifølge magasinet Delish har han frem til nå deltatt i hele fem Ironman triatlon, og når han ikke løper mellom produksjonene av Hell's Kitchen, Hotel Hell, MasterChef and MasterChef Jr., bruker han mye av fritiden sin på å løpe lange turer og svømme. 

En rask kikk videre nedover tv-kokkens Instagram profil bekrefter hans store interesse for sykling og mosjon.

Wishing you the best of luck today @will_usher_precision_coach in your Ironman in Barcelona !!!

Men det er flest bilder av restauranter og mat. Det er nok det han liker aller best.

Les også: Kardashian-familien venter enda en baby

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.