Får sammenbrud på åpent kamera

06/09/2021 12:15

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Dixie D’Amelio får sammenbrud for åpent kamera i familiens nye serie på Disney+.

Serien som hadde premiere på Disney+ fredag i forrge uke, følger TikTok-søstrene og familens hverdag og har som mål vise flere sider av livene deres enn hva de over 100 millioner følgerne deres får se på sosiale medier.

Mental helse er noe de setter mye fokus på i serien, og både 20 år gamle Dixie og hennes 17 år gamle søster Charli har vært veldig åpne om at de har utfordringer med deres mentale helse, som de begge jobber mye med.

Allerede i første episode av den nye serien får vi se Dixie bryte helt sammen med kamera til stede, etter at hun har fått voldsomt mange hatmeldinger etter et samarbeide hun gjorde med motebladet Vogue.

”Dixie fikk et sammenbrudd. Men hun sa ja til å ha med kameraene. Grunnen til at vi har kameraene på oss er at vi vil fortelle den sanne historien om oss”, sier faren i serien.

”Det har vært veldig vanskelig som en forelder, for vi vet ikke alltid hva vi gjør eller hvordan vi kan hjelpe dem. Dette er større enn hva vi vet å gjøre som foreldre”, sier moren Heidi som også forteller at søstrene får profesjonell hjelp.

Liker ikke å forlate hjemmet

Dixie forteller også at hun ikke liker å forlate hjemmet, noe søsteren Charli også snakker en del om – at hun har sosial angst som spesielt kommer om hun må omgås flere samtidig.

”Når du har mange følgere ser det ut fra utsiden som om det er alt du trenger. Men 100 millioner mennesker kommer ikke til å spørre meg om å henge med dem hver dag. Det er derfor det er viktig å ha familie og venner som stiller opp for deg”, sier Charli. 

Hun har over 123 millioner følgere på medie TikTok, mens storesøstern Dixie har omkring 55 millioner. 

Se litt av trailern til den nye serien herunder:

Har du det vanskelig og trenger noen å snakke med?

Mental Helse kan nås på: 116 123
Røde Kors kan ringes på: 80033 321
Kirkens SOS: 22400040
Psykiatrisk legevakt i Oslo: 116 117
Alarmetelefonen for barn og unge: 116 111