Flaggermus biter sanger på scenen under konsert i Spania: Se reaksjonen hennes

11/06/2024 07:00

Emma

Gossip
Foto: Jack Fordyce / Shutterstock.com
Foto: Jack Fordyce / Shutterstock.com
Sangeren ble bitt av et balltre under en konsert.

I 1982 sjokkerte Ozzy Osbourne verden da han bet hodet av et balltre på scenen. Nå, nesten 40 år senere, har flaggermusene tilsynelatende bestemt seg for å ta hevn.

Forrige uke ble Hollywood-stjernen Taylor Momsen, kjent fra «Gossip Girl», bitt av et balltre under en konsert i Spania.

Det skriver B.T.

Taylor Momsen, som mange kjenner som den opprørske Jenny Humphrey, har skiftet spor siden dagene i TV-serien og er nå vokalist i rockebandet 'The Pretty Reckless'. Bandet er for tiden på turné i Europa som oppvarming for legendariske AC/DC.

Det var under en av disse konsertene at en flaggermus bestemte seg for å stjele rampelyset. En video som Momsen selv delte på Instagram viser det utrolige øyeblikket når flaggermusen biter henne i låret midt i forestillingen.

Men i stedet for å få panikk, håndterte Momsen situasjonen med imponerende ro og profesjonalitet.

I videoen kan du se mødrene stå på scenen mens hun kjølig ber scenefolkene om hjelp. «For et rock'n'roll-øyeblikk», skrev hun senere i et Instagram-innlegg.

Med hjelp av teamet hennes fløy flaggermusen til slutt bort igjen, og konserten fortsatte uten ytterligere avbrudd.

Det er sjelden at en musiker skryter av å ha blitt bitt av et balltre på scenen og fortsetter sin opptreden med en slik kulhet.

Hendelsen har siden gått viralt, og fans over hele verden applauderer Momsen for hennes imponerende reaksjon. Med dette "rock'n'roll-øyeblikket" har hun ikke bare sementert sin status som en ekte rockestjerne, men også skapt en historie som vil bli husket i årene som kommer.