For 'Friends'-stjernen Lisa Kudrow har dette været helt annerledes, siden kollegaens død

11/07/2024 11:00

Emma

Gossip
Foto: Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com
«Friends»-rollebesetningen ble rammet av stor sorg i 2023.

Det er alltid en rørende opplevelse når vi minnes menneskene vi har mistet og skaper nye måter å hedre dem på.

Sitcom-serien 'Friends' er kanskje en av tidenes mest populære TV-serier, og er en av de seriene som fansen kan se utallige ganger uten å bli lei av.

Lisa Kudrow, som er kjent for sin rolle som Phoebe Buffay i den ikoniske TV-serien, sier at hun har funnet en ny mening i å se serien på nytt etter Matthew Perrys altfor tidlige død i oktober 2023.

Det skriver Hollywoodreporter.

Matthew Perry, som spilte Chandler Bing, etterlot et uutslettelig avtrykk på både sine medspillere og fans over hele verden.

Hans bortgang i oktober 2023 i en alder av 54 år kom som et sjokk og har rørt mange dypt.

Lisa Kudrow har tidligere uttrykt at hun syntes det var vanskelig å se seg selv i «Friends».

Hun har forsøkt å se serien på nytt flere ganger, men det er først nå hun virkelig kan gjøre det. Endringen skyldes hennes ønske om å hedre minnet om Matthew Perry og huske hans humor og varme.

"Ærlig talt, jeg var ikke i stand til å se det fordi det er for flaut å se deg selv. Men hvis jeg gjør det om Matteus, så er det greit. Og så er det bare for å feire hvor morsom han var - og det er det jeg kommer til å huske," sier Lisa Kudrow til The Hollywood Reporter.

Den nye tilnærmingen har gjort det mulig for Kudrow å se serien med en følelse av nostalgi og kjærlighet som overgår hennes tidligere reservasjoner.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.