Frank Løke med bekymrende oppdatering fra turen opp Mount Everest

02/05/2024 15:33

Emma

Gossip
Foto: Espen Solli/TV 2/NTB
Foto: Espen Solli/TV 2/NTB
På vei opp Mount Everest kommer Frank Løke nå med ny oppdatering.

TV-personligheten og den tidligere håndballspilleren Frank Løke er nå på vei opp Mount Everst uten oksygen, som den første nordmannen noensinne.

Men nå deler Frank Løke sine utfordringer med turen opp Mount Everest på Instagram.

– For å være helt ærlig, nå sliter jeg! Kroppen har ikke hentet seg inn etter en forkjølelse og jeg føler meg generelt svak. Jeg har ingen hodepine og sover sånn passe, men jeg er helt utladet.

– Dagen i morgen blir avgjørende for om jeg klarer dette. Det er så frustrerende; hodet er klar, men kroppen henger ikke med. Det er mulig at kroppen ikke er klar for å prøve å nå toppen denne gangen, og at jeg må tilbake til Base Camp for å lade ordentlig opp.

Tidligere i dag oppdaterte Løke om at han følte seg slapp og lå i teltet på Camp 2, som er 6400 meter over havet.

Han er fortsatt der, og planlegger å fortsette til Camp 3 i morgen.

I 2021 nådde Løke toppen av Mount Everest, men den gangen da altså med oksygen.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.