George Michael ga 90.000 kroner til fremmed kvinne før sin død – ni måneder senere har saken tatt en uventet vending

17/09/2017 14:15

Anniken Hauge

Gossip
En engelsk kvinne står nå frem med en utrolig avsløring vedrørende den avdøde verdensstjerne.

I 13 år kjempet britiske Lynette Gillard for å bli gravid, men uten hell.

Den 38-årige kvinden gikk til og med så langt som å stille opp i det engelske underholdningsprogrammet Deal Or No Deal i 2008, for å prøve å vinne penger for å kunne motta fertilitetsbehandling.

Det skriver britiske The Sun.

Det lykkes ikke Lynette Gillard å vinne de ønskede pengene gjennom underholdningsprogrammer, men plutselig mottok hun en uventet og utrolig henvendelse.

For én av tv-seerne som hadde sittet den kvelden og sett den desperate kvinnen på tv, var ingen ringere enn den nå avdøde verdensstjernen George Michael.

Lynette Gillards historie om barnløshet og et brennende ønske å bli mer, rørte den engelske musikern i så stor grad at han straks tok kontakt med Channel 4 for å finne frem til den ukjente kvinnen.

Det lykkes til slutt, hvorpå den tidligere Wham!-stjernen donerte hele 9.000 pund – over 90.000 kroner til Lynette Gillard.

Penger som skulle brukes til fertilitetsbehandling.

Her ses Lynette Gillard under graviditeten. Privatfoto

Og etter atskillige forsøk har den rørende donasjonen nå båret frukter.

For 25. desember 2016 – på dagen hvor verden mistet den 53-årige sangeren, fant Lynette Gillard ut at hun endelig var gravid.

Og for to uker siden – ni måneder etter hennes verdensberømte velgjører døde - fødte hun en liten sønn som har fått navnet Seth Logan George Hart.

Et mellomnavn som gutten selvfølgelige har fått etter den gavmilde musikern.

- Jeg håper han ser ned og smiler, vel vitende om at jeg nå har fått det jeg alltid har drømt om, forteller Lynette Gillard til The Sun.

Den lykkelige moren forteller at hun i tillegg hørte på George Michaels musikk under fødselen.

Faktisk hadde verdensstjernen donert pengene med det kravet at donasjonen hans skulle forbli anonym, men da Careless Whisper-sangeren plutselig døde første juledag i fjor, kom det allikevel frem hvem de mange pengene var fra.

- Han trodde på meg og ga meg mot til å fortsette å prøve, selv når jeg følte det var nyttesløst, forteller Lynette Gillard og avslutter:

- Jeg føler at George Michael har vært med meg hele veien.

Les også: Trodde han skulle møte 15-årige Linnea - men en helt annen stod klar

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.