Gordon Ramsay med sjokkerende nyheter om sin nye livsstil: Fryktet for sitt eget liv

29/01/2018 11:25

Anniken Hauge

Gossip
Den anerkjente britiske stjernekokken har gjennomgått en stor livsstilsforandring.

Den anerkjente tv-kokken Gordon Ramsay ser strålende ut for tiden etter å ha gått ned hele 25 kilo i vekt.

Den spreke 51-åringen har kvittet seg med fett og bygget muskler, men har ikke gått ned i vekt bare for utseendes skyld. 

I et åpenhjertig intervju forteller stjernekokken, som har vunnet hele tre Michelin-stjerner,  at det er to helt spesielle grunner til at han nå har forandret livvstilen sin totalt. Det melder den britiske avisen Daily Mail.

Gordon Ramsay forteller at han fryktet for sitt eget liv, etter å ha mistet faren sin, også ved navn Gordon, da han var rundt samme alder.  

Samtidig var han redd for at kona, Tana Ramsay, skulle gå fra ham om han ikke endret livsstil drastisk.

Paret giftet seg i 1996, og sammen har de barna Megan på 19, tvillingene Holly og Jack på 18 and Tilly på 16. Stjernekokken understreker hvor viktig det er for han å kunne være tilstede for barna og gjøre aktiviteter med dem.

Hele familien Ramsay. Foto: Shutterstock.

- Tana var ikke imponert over hvordan jeg så ut. Jeg var overvektig, 114 kilo. Jeg så ut som en potetsekk. Jeg ser på bilder og tenker 'hvorfor gadd hun å bli?'. Tana ser mye bedre ut og er helt fantastisk, også måtte hun gå til sengs med en tjukkas hver kveld, forteller Ramsay til Daily Mail.

 

Ettersom Ramsays sukess vokste kraftig med flere tv-produksjoner Hell's Kitchen, Hotel Hell, MasterChef and MasterChef Jr, jobbet kokken nesten hele døgnet og gode rutiner på mat var derfor ikke-eksiterende. 

Kona hans Tana er stor fan av trening og fitness og ga mannen sin streng beskjed om at det var på tide å gjøre noe med saken. Ramsay ansatte derfor en ny personlig trener og begynte å sette av mer tid til trening og riktig kosthold. 

Kokken tok kontakt med en tidligere militær kaptein som satte ham under et militærlignende regime. Det involerte lange svømmeturer, roing, fokus på kjernemuskulator, sykling hver dag samt løping.

Til slutt var kokken klar for det store målet; å komme i form og delta i Ironman.

Til nå har Gordon Ramsay deltatt i hele fem Ironman triathlon

Gordon Ramsay måtte til slutt si stopp til de dårlige rutinene og den usunne livsstilen som en konsekvens av all jobbingen.

- Jeg vil ikke at denne industrien skal ta livet av meg. Jeg vet hvordan usunne kokker lever på toppnivå. Stress. Selvmord. Det er en stor ulempe ved å jobbe som kokk. Det kan være dødelig: alt fra sykelig overvekt til kokainavhengighet, sier han avslutningsvis.

Les også: Fans i sjokk over Gordon Ramsay: Viser frem kroppen på nytt bilde