Grey’s Anatomys Meredith Grey: ”Jeg har prøvd å komme meg unna i årevis”

05/10/2021 09:36

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Er det snart slutt for det berømte sykehusdramaet?

I over 16 år har vi kunnet følge med på kjærlighet, intriger og katastrofer i sykehusdramaserien «Grey's Anatomy».

I serien har man gjennom alle år kunnet følge med på Meredith Grey (Ellen Pompeo), samt andre turnusleger på et sykehus i Washington. 

Sesongen som har rullet over tvskjermen i år var den 17. i rekken, og handlet - ikke overraskende - om koronapandemien. Ellen Pompeo har tidligere svaret en rekke fans på spørsmål om sesongen, blant annet hvordan det var på innspilling under pandemien.

- Prøvd å komme meg unna

Tidligere i år ble det bekreftet at det også blir en 18. sesong av suksesserien, hvor første episode ble sendt i Norge forrige uke.

Det har imidlertid flere ganger blitt spekulert på av fans om serien er ved å nærme seg slutten. Og da hovedrollen selv var på Emmy-utdelingen for nylig, ble hun konfrontert med en rekke rykter rundt serien.

På den røde løperen spurte reportere fra Entertainment Tonight om konspirasjonsteoretikerne som spår slutten for sykehusdramaet har rett:

”De er ikke langt unna”, svarte 51-åringen raskt.

”Jeg mener, jeg har prøvd å komme meg unna i årevis. Jeg har virkelig prøvd. Men jeg har fått så sterke relasjoner til de i produksjonen, og de har vært veldig, veldig gode å ha for meg - og det har motivert meg til å bli”, fortsatte skuespilleren.

Hun la imidlertid til at så lenge de klarer å være kreative kommer serien sannsynligvis til å fortsette en stund. Ellen Pompeo fortalte også at de på mirakuløst vis alltid kommer opp med ulike grunner til å bli værende. 

Men hvor lenge skal «Grey's Anatomy», som er en av de lengstlevende amerikanske TV-seriene, fortsette? Spurte reporterne til sist.

Det svarer skuespilleren noe mere kryptisk til:

”Jeg skal egentlig ikke si noe om det. Jeg vil ikke være respektløs overfor folk jeg har lovet ting til” svaret hun avsluttene til spørsmålet.