Grey’s Anatomys Meredith Grey: ”Jeg har prøvd å komme meg unna i årevis”

Foto: Shutterstock.com

Er det snart slutt for det berømte sykehusdramaet?

I over 16 år har vi kunnet følge med på kjærlighet, intriger og katastrofer i sykehusdramaserien «Grey's Anatomy».

I serien har man gjennom alle år kunnet følge med på Meredith Grey (Ellen Pompeo), samt andre turnusleger på et sykehus i Washington. 

Les også

Kjent fotballspiller har gjort sin niese gravid

Sesongen som har rullet over tvskjermen i år var den 17. i rekken, og handlet - ikke overraskende - om koronapandemien. Ellen Pompeo har tidligere svaret en rekke fans på spørsmål om sesongen, blant annet hvordan det var på innspilling under pandemien.

- Prøvd å komme meg unna

Tidligere i år ble det bekreftet at det også blir en 18. sesong av suksesserien, hvor første episode ble sendt i Norge forrige uke.

Det har imidlertid flere ganger blitt spekulert på av fans om serien er ved å nærme seg slutten. Og da hovedrollen selv var på Emmy-utdelingen for nylig, ble hun konfrontert med en rekke rykter rundt serien.

På den røde løperen spurte reportere fra Entertainment Tonight om konspirasjonsteoretikerne som spår slutten for sykehusdramaet har rett:

”De er ikke langt unna”, svarte 51-åringen raskt.

Les også

Avslører detaljer om kongeparet: «Det blir ikke noe av»

”Jeg mener, jeg har prøvd å komme meg unna i årevis. Jeg har virkelig prøvd. Men jeg har fått så sterke relasjoner til de i produksjonen, og de har vært veldig, veldig gode å ha for meg - og det har motivert meg til å bli”, fortsatte skuespilleren.

Hun la imidlertid til at så lenge de klarer å være kreative kommer serien sannsynligvis til å fortsette en stund. Ellen Pompeo fortalte også at de på mirakuløst vis alltid kommer opp med ulike grunner til å bli værende. 

Men hvor lenge skal «Grey's Anatomy», som er en av de lengstlevende amerikanske TV-seriene, fortsette? Spurte reporterne til sist.

Det svarer skuespilleren noe mere kryptisk til:

”Jeg skal egentlig ikke si noe om det. Jeg vil ikke være respektløs overfor folk jeg har lovet ting til” svaret hun avsluttene til spørsmålet.

Les også

Skal vi danse Benjamin med glad nyhet