Han var prinsesse Dianas elsker: Du gjetter aldri hva han gjør i dag

08/05/2023 15:50

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
James Hewitt hadde en fem år lang affære med prinsesse Diana. I dag ser imidlertid livet hans helt annerledes ut.

Prinsesse Dianas tidligere kjæreste, James Hewitt, jobber angivelig som gartner med en årslønn på 34.500 kroner.

Det skriver Daily Mirror.

James Hewitt, 62, hadde en fem år lang affære med Diana som begynte i 1986, da han tjenestegjorde som kavalerioffiser.

I dag ser imidlertid livet hans markant annerledes ut, da han ifølge Daily Mirror jobber som gartner i området i leiligheten han bor i sammen med sin eldre mor.

Han har blitt sett kjørende rundt med en gressklipper og raking blader på den rolige Devon eiendom denne uken, rapporterer MailOnline.

Andre beboere i herregården fra 1700-tallet har imidlertid hevdet at hans ferdigheter som gartner kanskje ikke er fullt så gode som han selv tror.

Minst en av beboerne hevder at han ødela et gammelt tre i et mislykket forsøk på «å få det til å se kongelig ut og forme det som et vinglass».

Pauline og Barry Presswell, som bodde i bygningen i Farringdon nær Exeter, sa at de falt ut med ham som følge av hendelsen med treet.

"Han laget et hundemat av et vakkert 100 år gammelt tre som vi kan se fra vinduet vårt og pleide å elske," sa 76 år gamle Barry Presswell.

Pauline Presswell, 71, sa også at treet hadde blitt redusert fra 5,5 meter til 3 meter i høyden, og at det nå "ser ut som en blekksprut".

Hun sa også at James Hewitt hyret en 'trekirurg' for å hjelpe til med arbeidet, hvorpå hun la til: "Jeg gikk ned for å prøve å stoppe dem og sa til og med at jeg ville bli der til de stoppet. Men det var for sent."

James Hewitt bodde tidligere i Marbella, hvor han drev en bar. Men da rommet ble stengt, flyttet han inn i morens toromsleilighet, som er verdt rundt tre millioner kroner.

Prinsesse Diana innrømmet sin affære med Hewitt i den kjente Panorama-dokumentaren fra 1995.

Hun innrømmet at hun hadde en affære med James Hewitt, som hun beskrev som "mer enn vennskap". Hun innrømmet også at hun elsket ham.

Imidlertid avslørte hun også at da han publiserte boken sin i 1994, og avslørte affæren deres, var mye av det 'fantasi', og hun var knust av det faktum at hun hadde betrodd seg til og stolt på ham.

Mest av alt var hun imidlertid bekymret for hvordan hennes to små sønner, Harry og William, ville reagere. Da boken kom i hyllene, var prins Williams reaksjon moden, kjærlig og fullstendig hjerteskjærende - selv om han bare var 12 år gammel på den tiden.

Hennes tidligere beskyttelsesoffiser, Ken Wharfe, skrev om saken i sin bok 'Diana: Close Guarded Secret'.

«Hewitt, en naturlig sjarmør, ga henne oppmerksomheten og kjærligheten hun elsket, og deretter lidenskapen hun lengtet etter», skriver han i boken.

Paret møttes vanligvis i en gammel hytte i Devon som tilhørte Shirley, James Hewitts mor, hvor "de knirkende gulvplankene på soverommet fortalte historien høyere enn noen tilståelse".

Gjennom årene har den tidligere kapteinen flere ganger blitt tvunget til å benekte at han er prins Harrys virkelige far.