Harry og Meghans kontroversielle intervju: Dronning Elizabeth bryter tausheten

11/03/2021 15:54

Emma

Gossip
Mange fulgte med da Oprah Winfrey intervjuet prins Harry og Meghan Markle, og nå har den britiske kongefamilien brutt sin taushet.

Dette var noen kontroversielle temaer som ble tatt opp da Oprah Winfrey intervjuet Harry og Meghan Markle.

I kjølvannet av intervjuet har dronning Elizabeth annonsert at familien er veldig trist å høre "hvor utfordrende de siste årene har vært for Harry og Meghan".

Intervjuet, som varte godt over 90 minutter, brakte mange sannheter til bordet.

" Problemene som blir tatt opp - spesielt de om rase - er bekymringsfulle. Selv om noen minner kan variere, blir de tatt svært alvorlig og vil bli tatt opp av familien privat», står det i pressemeldingen.

I intervjuet, som ble sendt på mandag dansk tid, kunne Sussex-paret forklare hvorfor de hadde valgt å ikke være en del av kongefamilien.

 

Meghan og Harrys exit var angivelig på grunn av et spørsmålstegn over sønnen Archies hudtone.

«Det var en samtale om hvor mørk babyen din ville være?», spør en svært sjokkert Oprah, som senere valgte å spørre om deres exit skyldtes rasisme.

Og Harry og Meghans svar var klokkeklart. 

"Det spilte en stor rolle," avslører Harry i intervjuet

Meghan Markle fortsatte med å si at hun har hatt en så vanskelig tid, etter å ha dødd med psykiske helseproblemer, at hun vurderte å ta sitt eget liv.

"På den tiden var jeg skamfull over å si det, og jeg skammet meg over å innrømme det til Harry. Men jeg visste at hvis jeg ikke sa noe - jeg ville," Meghan forteller Oprah, fortsetter:

"Jeg ville ikke leve lenger."