Havnet bak rattet: 'Oscar belønnet' skuespillerens 10 år gamle sønn kjørte gal i Lamborghini

Arkivfoto / Foto: Shutterstock

Av ukjente grunner begynte en Lamborghini med en 10 år gammel gutt bak rattet å bevege seg, noe som resulterte i en ulykke.

Den Oscar-vinnende skuespilleren, manusforfatteren og regissøren Ben Affleck, best kjent for sine opptredener i filmer som «Good will hunting» og «Armageddon», besøkte 777 Exotics, en luksusbilforhandler, med kjæresten Jennifer Lopez og parets felles sønn Samuel.

Les også

Fotballstjerne brukte 4,3 millioner på den store dagen

Da paret og sønnen så på forskjellige luksusbiler, fikk Samuel leve ut mange gutters drømmer da han fikk lov til å sitte bak rattet på en gul Lamborghini.

Av ukjente grunner klarte gutten å kjøre noen meter i bilen før han krasjet.

Det skriver Unilad.

Den 10 år gamle gutten kjørte inn i en hvit BMW parkert foran Lamborghini.

Heldigvis var det imidlertid en mindre ulykke, og ingen ble derfor skadet, akkurat som begge bilene bare fikk mindre riper.

Ifølge New York Post hoppet Samuel selv ut av bilen, hvor han fikk en klem fra sin far, hvoretter en ansatt hos bilforhandleren forsikret den skremte gutten om at det var greit og at det bare var en ulykke.

Selv om bilen har en toppfart på mer enn 320 kilometer i timen, har det blitt anslått at Samuel ikke nådde mye mer enn fem kilometer i timen.

"Alle var OK!" sa en talsperson for bilforhandleren, som også sa: "De virket glade og fortsatte å se [på bilene]. Affleck elsker biler. Vi håper de kommer tilbake hit."

Les også

Vitenskapen gjør det klart: Amber Heard har verdens vakreste ansikt