Henriette Bruusgaard åpner opp om den alvorlige sykdommen

18/05/2024 05:00

Emma

Gossip
Foto: Skjermbilde fra Instagram
Foto: Skjermbilde fra Instagram
Den norske programlederen deler åpenhjertig om kreftsykdommen.

Mot slutten av det siste året offentliggjorde programleder Henriette Bruusgaard (42) den nedslående nyheten om at hun lider av en alvorlig sykdom.

Bruusgaard var diagnostisert med brystkreft og hadde påbegynt behandling med cellegift.

42-åringen har tidligere delt åpent om hvordan det var å motta den vanskelige beskjeden og hvordan livet med kreft og behandlingen har vært. En konsekvens av behandlingen er at hun har mistet håret.

Psykisk belastning

I et Instagram-innlegg beskrev hun mer om følelsene rundt å miste de lyse lokkene som «alle» var vant til å se henne med på TV. Hun inkluderte et bilde av seg selv iført en blond parykk, som ligner hennes naturlige hår.

«Noe av det mest sårbare for meg ved å gå på cellegift, har vært å miste håret. Her ligger det så mye identitet og kjønn. Det er en psykisk belastning som ikke ligner på noe jeg har opplevd tidligere», forteller hun ærlig.

Bruusgaard fortalte videre at hun forsøker å venne seg til å være uten hår og at hun synes hun ser bra ut, men at hun føler seg mest komfortabel med parykken.

«Jeg føler meg veldig sårbar i denne situasjonen i livet mitt, og skulle ønske jeg ikke hadde behov for å bruke parykk. Men den hjelper meg til å glemme og leve mer normalt,» forklarte hun videre.

Bruusgaard har vært programleder for TV 2s «Absolutt Underholdning» og TVNorges «Alt for Norge» og «Hvem kan slå Aamodt og Kjus?».

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.