Henrik Fladseth og Jonis Josef: Avslører ny jobb

25/06/2024 23:00

Emma

Gossip
Foto: TV2/NTB
Foto: TV2/NTB
Nå avslører de planer om fremtiden.

Komikerne Henrik Fladseth (35) og Jonis Josef (32) har begge vært aktuelle på TV-skjermen denne våren. Fladseth deltok i den første sesongen av den populære serien «Spillet», mens Josef var med i «Kongen befaler».

De er heller ikke nye i podcast-verdenen, med flere egne podkaster og hyppige gjesteopptredener i andres show.

Og nå har de to lansert en ny podkast sammen, kalt «Halv Banan».

Det skriver flere norske medier, der i blant TV2.

Den nye podcasten ble kunngjort i en pressemelding fra Podimo, plattformen hvor podkasten vil bli tilgjengelig. «Halv Banan» vil ta for seg mannsrollen i 2024, og første episode blir tilgjengelig tirsdag morgen. I denne episoden deler de mer om hva som inspirerte dem til å starte podkasten.

Josef forklarer podkastens fokus:

”Vi skal snakke om mannsrollen i 2024. I dag ser vi at menn sliter mer enn før, med høyere depresjon og dårligere resultater i utdanning. Etter å ha dominert i tusenvis av år, møter menn nå betydelig motgang. Vi er ikke vant til å være «underdogs»,” sier han.

Fladseth understreker at dette temaet vil bli behandlet med humor:

”Vi har ingen offisiell godkjennelse for dette prosjektet. Vi gjør det på en uformell måte og er åpne om at vi tjener på mannens utfordringer. Som komikere må vi ha galgenhumor. Vi skal vitse til siste slutt,” sier han.

Lina Martens Tandberg, innholdssjef i Podimo Norge, uttaler i pressemeldingen at podkasten er en viktig del av deres satsing på humor:

”Vi er veldig stolte av å ha to av Norges største komikere hos Podimo. «Halv Banan» blir en del av vår humor- og underholdningsportefølje, som også inkluderer «198 Land» og «Humor OverOslo». Og det kommer mer,” sier hun.