Her er hun i dag: Kjenner du igjen 'Verdens vakreste jente'?

21/03/2022 09:23

Emma Sletta

Gossip
Foto: Instagram
Foto: Instagram
For 14 år siden gikk et bilde av Thylane Léna-Rose Blondeau gikk verden rundt da hun ble kåret til "Verdens vakreste jente".

Til tross for at Thylane Léna-Rose Blondeau bare var seks år gammel på den tiden, var folk målløse over hennes skjønnhet, og flere spådde at hun ville ha en flott karriere i modelleringsverdenen.

En karriere som faktisk allerede var i gang til tross for hennes unge alder.

Det er det SCMP som skriver.

Foto: Instagram

I en alder av fire år gikk hun sin første catwalk for motedesigneren Jean Paul Gaultier, i en alder av seks år ble hun verdensberømt for sitt vakre eksteriør da et portrett av henne dukket opp iVogue Paris søstermagasin;  Vogue Enfants, og siden da har det bare tatt mer og mer fart. 

Den nå 20 år gamle modellen har siden jobbet som modell for anerkjente merker som L'Oreal og Dolce &Gabbana.

Hun har også vært på TC Candlers '100 vakreste ansikter' liste flere ganger og har jobbet med kjendiser som Brooklyn Beckham, Barbare Palvin og Zendaya.

Senest har hun deltatt på Paris Fashion Week i 2022, hvor hun for femte gang modellerte for Miu Miu, som hun delte med sine mer enn fem millioner følgere på Instagram (@thylaneblondeau). 

"Mitt femte @miumiu show. Tusen takk for at du har meg med! [...]», skrev hun i et innlegg der hun også delte et bilde av seg selv fra showet.

Blondeau ble født i Saint-Tropez, Frankrike, til den franske TV-verten og motedesigneren Véronika Loubry, sammen med sin mann; tidligere Premieuer League-spiller, Patrick Blondeau.

I tillegg til å være modell, har hun også sitt eget klesmerke og har vært med i filmen Belle &Sebastian: The Adventure Continues fra 2015 og vil være i to filmer til i nær fremtid.