Høygravid Khloé Kardashian toppløs på nye frekke bilder

15/03/2018 14:30

Anniken Hauge

Gossip
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix
Kim Kardashians populære lillesøster feirer graviditeten sin med å dele toppløse bilder på nettet.

Khloé Kardashian venter sitt første barn, og i motsetning til lillesøster Kylie Jenner er hun gavmild med å dele av seg selv.

Den 33-årige realitystjernen har latt fans komme helt nærme gjennom hele graviditeten, ved å dele utallige bilder og oppdateringer på sosiale medier siden hun annonserte graviditeten i desember.

Nå har den blonde Kardashian-søsteren enda en gang bevist at hun ikke er gjerrig på å dele selfies (hvem har hun det fra mon tro?), selv om hun er gravid i åttende måned. Hun har nettopp delt flere frekke bilder på Instagram.

På det ene bildet er hun toppløs.

Bildene er offentliggjort i anledningen Khloé Kardashians merke Good American, som produserer velsittende jeans til kvinner i alle former, nå og så med en ny kolleksjon til gravide kvinner.

Og hvem er vel bedre til promotere buksene enn den høygravide realitystjernen selv, som stråler av begeistring over å ha et barn på vei - noe hun alltid har hatt et stort ønske om.

Navnet på det nyeste medlemmet av Kardashian-klanen er enda ikke offentliggjort, men Khloé Kardashian og kjæresten Tristan Thompson som er en kjent basketballspiller, har allerede avslørt at det blir en jente.

Khloé Kardashian har 73,9 millioner følgere på Instagram og har allerede ett ekteskap bak seg, da hun ble skilt fra sportsstjernen Lamar Odoom i fjor.

De giftet seg i 2009 og hadde et turbulent forhold før hun møtte Tristan Thompson.