Høygravid Khloé Kardashian toppløs på nye frekke bilder

Foto: Scanpix

Kim Kardashians populære lillesøster feirer graviditeten sin med å dele toppløse bilder på nettet.

Khloé Kardashian venter sitt første barn, og i motsetning til lillesøster Kylie Jenner er hun gavmild med å dele av seg selv.

Den 33-årige realitystjernen har latt fans komme helt nærme gjennom hele graviditeten, ved å dele utallige bilder og oppdateringer på sosiale medier siden hun annonserte graviditeten i desember.

Nå har den blonde Kardashian-søsteren enda en gang bevist at hun ikke er gjerrig på å dele selfies (hvem har hun det fra mon tro?), selv om hun er gravid i åttende måned. Hun har nettopp delt flere frekke bilder på Instagram.

På det ene bildet er hun toppløs.

 

Bildene er offentliggjort i anledningen Khloé Kardashians merke Good American, som produserer velsittende jeans til kvinner i alle former, nå og så med en ny kolleksjon til gravide kvinner.

Og hvem er vel bedre til promotere buksene enn den høygravide realitystjernen selv, som stråler av begeistring over å ha et barn på vei - noe hun alltid har hatt et stort ønske om.

Navnet på det nyeste medlemmet av Kardashian-klanen er enda ikke offentliggjort, men Khloé Kardashian og kjæresten Tristan Thompson som er en kjent basketballspiller, har allerede avslørt at det blir en jente.

View this post on Instagram

@goodamerican #GoodMama 💞👖Launches Thursday 3.15.2018

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

Khloé Kardashian har 73,9 millioner følgere på Instagram og har allerede ett ekteskap bak seg, da hun ble skilt fra sportsstjernen Lamar Odoom i fjor.

De giftet seg i 2009 og hadde et turbulent forhold før hun møtte Tristan Thompson.