Jackass-stjernen avslører: Vil prøve noe helt annet

03/01/2022 12:47

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Johnny Knoxville vil prøve en helt ny forretning.

"Hi, I am Johnny Knoxville and welcome to Jackass"

Mange mennesker har sannsynligvis hørt denne setningen mer enn en gang hvis du har sett det berømte TV-showet, hvor ulike, mystiske stunts utføres og testes.

Verten Johnny Knoxville presenterer de aller fleste stunts, og beskrives som showets frontmann.

Showet er verdenskjent og guttene har vært i stand til å leve på det i mange år.

Nå bør det imidlertid være tid for andre ting enn bare Jackass for Johnny Knoxville, som via Instagram publiserer en helt annen ambisjon.

Knoxville vil prøve seg på bryting, og spesielt WWE.

Amerikansk bryting der stjerner som Hulk Hogan og The Undertaker har hatt sin tid.

Knoxville ønsker å prøve seg på "Royal Rumble" -arrangementet, der 30 deltakere konkurrerer om å være den siste mannen som er igjen i ringen.

I videoen gleder Knoxville seg over det faktum at "Jackass Forever" kommer ut 14.februar, men det er altså ikke bare det han gleder seg til.

«Jeg vil gjøre noe stort. Jeg skal gi Rumble en sjanse. Jeg snakker om WWE's Rumble. 30 menn starter, 1 står tilbake - det er meg. Jeg har sett den nåværende listen over deltakere, og jeg er ikke imponert over å si det mildt,» sier Knoxville i videoen, som har blitt sett over 500.000 ganger for øyeblikket.

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.