'Jegertvillingene' avslører nå hva som skjedde under tvekampen i Farmen kjendis

15/01/2018 10:15

Anniken Hauge

Gossip
Etter innspillingen av årets Farme kjendis, avslører 'jegertvillingene' hva som egentlig skjedde

Søndag var det duket for årets andre tvekamp i Farmen kjendis, hvor 'jegertvillingene' Kristine Thybo Hansen og Johanne Thybo Hansen, begge 26, møttes til duell i melkespannholding.

Onsdag ble klart at Kristine ble valgt som førstekjempe, og hun valgte deretter sin egen tvillingsøster som andrekjempe til søndagens kamp.

Det ble en svært spennende duell for seerne, ettersom tvillingene var veldig jevngode. Med ny rekord på hele 8 minutter og 51 sekunder, vant til slutt Johanne over tvillingsøsteren. Men det var ikke tilfeldig at det endte slik. Det skriver TV 2. 

Kristine forteller at det var et avtalt spill mellom søstrene og at hun derfor valgte å tape med vilje.

- Jeg har gruet meg til denne Farmen-uka lenge. Jeg ønsket å være med på Farmen fordi jeg mener jeg hadde en sjanse til å vinne, så det skuffet meg veldig at det endte slik. Det var ikke motivasjonen det sto på, det var bare kroppen som ikke ville fungere, sier hun til TV 2.

Kristine spurte selv storbonde Martine om hun kunne velge henne som førstekjempe, og langrennsløperen bekrefter at det var Kristine som kom til henne og ba om å bli valgt.

Det ble et tårevått farvel mellom tvillingene, og Johanne understreker at hun kommer til å savne søsteren sin mye:

- Inne i bobla blir alt så emosjonelt. Jeg ble veldig lei meg da hun dro, selv om vi bor et godt stykke fra hverandre i 2018, og er vant til å ikke se hverandre så ofte, sier hun til TV 2.

I mandagens episode av Farmen kjendis kommer det to nye utfordrere til gården.

 

 

                                   
 

 

Læs også:

Etter lang tids sykemelding: Kongehuset med nytt om kronprinsesse Mette-Marit Kronprinsesse Mette-Marit ble sykmeldt 13. september og så langt i to uker.
Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.