Jørgine Massa Vasstrand har solgt huset: Dette fikk hun

07/05/2024 07:13

Emma

Gossip
Foto: TV2 / NTB
Foto: TV2 / NTB
Nå har Jørgine Massa Vasstrand solgt huset.

På søndag delte Jørgine Massa Vasstrand (34) på Instagram at hun og ektemannen Morten Sundli (34) hadde fått solgt huset sitt på Jessheim lørdag kveld.

Boligen har tidligere vært en stor del av innholdet i TV-serien «Funkyfam» på TV 2.

En fortjeneste på salget

Paret kjøpte opprinnelig huset for 7,3 millioner i 2019 og solgte det nå for 9,1 millioner, basert på verdivurderinger fra Eiendomsverdi.

Den kjente influenseren «Funkygine» har tidligere nevnt at de har kjøpt en tomt og planlegger å bygge et nytt hus.

Denne boligoppdateringen kommer nesten ett år etter at paret avslørte at de skulle selge hytta si, hovedsakelig fordi de ikke tilbragte så mye tid der som de ønsket.

«Det er med tungt hjerte, men de siste to årene har vi tilbragt altfor lite tid der. Dette skyldes delvis hundekjøringen som foregår litt lenger nord, og at barna våre deltar i turneringer og kamper nesten hver helg», skrev Jørgine tidligere på Instagram.

Hun håpet at noen andre som hadde mer tid kunne nyte hytta i Mjøsli.

«For den er altfor fin til å stå ubrukt!», avsluttet hun.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.