Justin Bieber kaster klærne sine: En ting har forandret seg

08/01/2021 16:57

Emma Sletta

Gossip
Dette er ikke første gang Justin Bieber har vist frem kroppen sin. Han har gjort det regelmessig de siste årene. Likevel får hans nyeste video på Instagram mye oppmerksomhet. Her kan fansen se kroppen hans på en måte de ikke har sett før.

Ikke alle Beliebers er fans av de mange tatoveringene som den verdenskjente sangeren har prydet kroppen sin med de siste årene. Det gjenspeiles i hvert fall i en av de siste videoene som Justin Bieber har lagt ut på Instagram.

Her kan du se hvordan sangeren gjør seg klar for en musikkvideo hvor han må opptre uten en eneste tatovering. I alle fall er han fått kroppen til å se ut, som det den gjorde før han fikk alle tatoveringene. Hans fans reagerer med positive kommentarer.

Den nye musikkvideoen, kan du også se øverst i artikkelen.

Det er nettopp i videoen "Anyone", som ble utgitt 1. januar, at verdensstjernen for første gang på mange år viser kroppen hans uten en eneste tatovering.

Han fikk sin første tatovering som 16-åring. Her var han allerede verdenskjent, og siden da har ytterligere 59 tatoveringer blitt lagt til.

Fansen hans er spente på det de ser, men det er tvilsomt om Justin Bieber legger sin forkjærlighet for kroppstegninger på hylla. I alle fall har flere blitt lagt til hvert år, og det er ingenting som tyder på at Justin Bieber har fått sin siste tatovering.

I mellomtiden kan fans nyte sangeren i den nye musikkvideoen, som allerede har blitt sett rundt 30 millioner ganger. På bare én uke!