Justin Timberlake arrestert i New York for fyllekjøring

19/06/2024 14:07

Sofie

Gossip
Foto: Wikimedia Commons
Justin Timberlake befinner seg i en storm av oppmerksomhet - denne gangen ikke på scenen, men på grunn av en politianmeldelse.

Det hele begynte da Timberlake angivelig blåste gjennom et stoppskilt etter å ha forlatt en samling med venner på det fasjonable American Hotel. 

Ifølge politirapporten begynte betjentene å følge ham, og de hevder kjøringen hans var uberegnelig og uberegnelig. Til slutt signaliserte politiet til Justin Timberlake om å stoppe bilen. Det skriver TMZ.

Politiets mistanke om alkoholpåvirkning ble raskt styrket. Rapporten nevner at han hadde blodskutte og glassaktige øyne, sterk alkohollukt, langsom tale og ustø gange som tydelige tegn. 

Midt i alt dette prøvde Justin Timberlake seg på følgende forklaring: «Jeg hadde en martini og fulgte vennene mine hjem». 

Det hjalp imidlertid ikke på situasjonen. Etter sigende skal flere av vennene hans også ha forsøkt å gripe inn og be politiet vise barmhjertighet, men uten hell.

Etter å ha blitt stilt for en dommer, er han siktet for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand (DWI) samt å ha kjørt et stoppskilt og ikke holdt seg i kjørefeltet. 

Hans neste rettsmøte er satt til 26. juli, og han er representert av forsvarsadvokat Ed Burke Jr.

Denne vrien i Justin Timberlakes liv understreker at ikke engang superstjerner er immune mot lovens lange arm. Nå må Justin Timberlakes fans vente spent for å se hvordan dette dramaet vil utspille seg i retten.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.