Kate Hudson kaster klærne

05/07/2022 07:55

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den amerikanske skuespilleren har delt et bilde der det ikke er mye som er overlatt til fantasien.

Skuespilleren Kate Hudson, best kjent for sin rolle som Penny Lane i 'Almost Famous', holder vanligvis ikke tilbake på å dele hud på sosiale medier.

Og nå har den kjente skuespilleren valgt å gjøre det igjen. Hun har delt et ganske avslørende bilde på det sosiale medie Instagram.

Den 43 år gamle kvinnen har delt et bilde der hun sitter og nyter en kopp kaffe. Men det som også er verdt å legge til er at hun har valgt å ikke bruke den store mengden klær.

"Når solen er ute," har hun skrevet til bildet, mens hennes bryst akkurat blir dekket av hennes blonde hår.

Foto: Instagram

Mange har «liket bildet», men om det falder i alles smaks tror vi ikke.

En av de få som har uttrykt at han ikke er tilhenger av bildet som deles av Kate Hudson, er hennes 45 år gamle bror Oliver Hudson, som ganske enkelt har skrevet: 'Nope'.

Tilsynelatende tror han ikke det er til hans smak at han kan åpne Instagram-appen sin, for å bli møtt av synet av søsteren uten mye klær.

Imidlertid er det mange indikasjoner på at han er den eneste som tror at det ikke er verdt å se på, fordi bildet av Kate Hudson har mottatt mer enn 400.500 likes i skrivende stund.

Bildet viser også tydelig at den 43 år gamle skuespilleren har klart å holde seg veldig bra, og derfor vil de fleste tro at det er vanskelig å ikke like bildet av den 43 år gamle skuespilleren.