Kate Middletons hemmelige advarsel til prins William under kroningen

12/05/2023 16:50

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Kate og prins William ble fanget i en overraskende ordveksling som kameraene tok opp under kroningen av Charles III.

Kate Middleton og prins William deltok på kroningen av Charles III og gjorde sitt beste for å representere sin kongelige familie sammen med sine barn. Imidlertid ble de fanget i en overraskende ordveksling, registrert av kameraene.

Kate advarte William, og en ekspert har nå avslørt innholdet i samtalen deres.

Under kroningen av Charles III vakte Kate Middleton briternes oppmerksomhet.

Ikke bare hennes antrekk og hodeplagg fanget oppmerksomhet, men også hennes overraskende vending mot prins William. Like før de skulle forlate Westminster Abbey, skal Kate ha advart William.

Kameraene fanget opp en kort samtale mellom ekteparet. Det så ut som Kate var bekymret, noe som ikke var så rart, siden kroningen var en spesielt stor begivenhet for hele kongefamilien. Munnavlesningseksperter hevder at hertuginnen av Cambridge henvendte seg til prins William med en kort melding. Hun burde ha minnet ham på å være forsiktig.

Jeremy Freeman, som er en profesjonell leppeleser, fortalte Daily Star at Kate snudde seg mot William og sa: "Se opp for kappen" Han mener tronarvingen betryggende svarte: "Ikke bekymre deg, jeg har det under kontroll,"

Til slutt hadde ingen av dem problemer med de praktfulle kappene de hadde på seg under kroningen av Charles III.

Har Kate hatt skjønnhetsbehandlinger?

Den hemmelige hviskingen som utveksles med William er ikke Kates eneste hemmelighet. Den «polske stjernelegen» Krzysztof Gojdź hevder i et intervju med Plotek at Williams kone har fått flere behandlinger for å bevare sitt ungdommelige utseende.

Han sier at Kates ansikt er frisket opp med mindre kosmetiske behandlinger. Mangelen på etterligne rynker rundt øynene og på pannen antyder en lett injeksjon av botulinumtoksin, også kalt baby botox. Hverken Kate eller den britiske kongefamilien har svart på ryktene.