Katrine Moholt overrasker: Nytt utseende

12/04/2024 06:59

Emma

Gossip
Foto: Heidi Marie Gøperød/TV 2
Foto: Heidi Marie Gøperød/TV 2
Katrine Moholt overrasket på den grønne løperen.

Programleder Katrine Moholt (50) har i mange år guidet det norske publikum gjennom elskede TV-programmer som «Skal vi danse» og «Allsang på grensen».

Moholt er kjent for sine mørke lokker og isblå øyne, men under premieren til «Sound of Music» på Folketeateret overrasket hun med et helt nytt utseende.

Selv om hun har lysnet håret sitt noe de siste årene, har hun vanligvis beholdt sin brune hårfarge.

Denne gangen har hun imidlertid valgt å ta en dristigere retning og farget håret i en av sine favorittfarger: lilla.

På den grønne løperen hadde 50-åringen med seg sin yngste datter, Sofia (10).

Sofia avslørte at det var hun som hadde foreslått at moren skulle farge håret lilla.

Ofte sier nei

Moholt forteller videre at ved å være medprogramleder i podkasten «Familiekoden» med psykolog Reidar Hjermann, har hun lært flere ting om det å være forelder. Blant annet at man ofte sier nei til ting barna spør om, uten å egentlig tenke over hvorfor.

- Hvis Sofia kom til meg og spurte om å farge håret mitt lilla, så hadde jeg kanskje sagt «nei, det kan du ikke» for et år siden. Men da hun spurte meg nå så tenkte jeg «jo, vet du hva? La oss gjøre det!».

Endringen skapte dog et minne for både mor og datter.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.