Kim Larsen har fått kreft - avlyser en rekke konserter

03/01/2018 10:15

Anniken Hauge

Gossip
Kim Larsen har fått konstatert prostatakreft og må derfor avlyse alle konsertene sine de neste tre månedene.

Kim Larsen har fått konstatert kreft i prostata. Han er i behandling, men har ikke krefter til å spille konsert de neste månedene.

Derfor er Kim Larsen & Kjukken tvunget til å avlyse konsertene deres i januar, februar og mars.

Det opplyser Kim Larsens manager Jørn Jeppesen i et innlegg på Facebook, hvor den folkekjære danske sangeren selv sender en hilsen til sine fans:

- Jeg unnskylder mange ganger overfor både publikum og arrangører. Jeg er i ferd med å bli en gammel narr, og mye mot min egen vilje har jeg måttet innse at jeg har behov for ekstra tid for å komme i spilleform igjen. Men jeg regner med å være klar til sommeren, skriver Kim Larsen.

Det var planen at Kim Larsens turné rundt i landet skulle begynne den 18. januar, hvor han skulle spille tre utsolgte konserter i København. Disse er nå avlyst.

Jørn Jeppesen opplyser at de forventer å gjennomføre de annonserte sommerkonsertene.

Den 20. desember 2017 ble Kim Larsen innlagt på Odense Universitetshospital. I den forbindelse opplyste Jørn Jeppesen på Facebook at Kim Larsen hadde begynt på en ny medisin: 

- Kim Larsen ble i går kveld innlagt på sykehuset i Odense. Der oppstod det komplikasjoner i forbindelse med bytting til ny medisin. Situasjonen er nå under kontroll, og Kim Larsen forventes å være frisk igjen snart. Utover det har vi ingen kommentar, het det i innlegget. 

Etter innlegget ble delt Facebook, strømmet det inn hilsener og ønsker om god bedring og en god jul til den populære sangeren. Etter knapt en time hadde innlegget allerede fått hundrevis av kommentarer. 

Nye bilder av Kylie Jenner gjør at fansen nå er helt sikre​