Kjendisdatter i vill svindel: Avslør av kjent pappa

21/06/2023 14:30

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Kjendisdatteren har tilsynelatende løyet om farens helse for å skaffe penger. Nå har imidlertid TV- og filmstjernen fått stoppet innsamlingsaksjonen.

TV- og filmstjernen John Amos har tilsynelatende havnet i en litt prekær situasjon på grunn av sin egen datter.

Den 83 år gamle "Coming to America" og "Die Hard" -skuespilleren ble innlagt på sykehus tidligere denne måneden, hvoretter datteren startet en GoFundMe-innsamling.

Ifølge datteren Shannon Amos hadde hennes berømte far blitt utsatt for vold og kjempet for livet. Nå viser det seg imidlertid at historien ikke er sann.

I hvert fall ikke hvis du spør John Amos selv.

Skuespilleren, som også er kjent fra seriene «Good Times» og «American Dad», nekter nå for at han har vært døden nær.

Det melder TMZ.

Ifølge amerikanske medier har John Amos også fått innsamlingen stoppet, akkurat som han nekter å ta imot noen av pengene som allerede er samlet inn.

Gjennom en talsperson sier skuespilleren at selv om han ble innlagt på sykehus, var det ikke på grunn av noe livstruende og at han ikke vet hvorfor datteren startet innsamlingen.

John Amos' datter, Shannon Amos, startet innsamlingsaksjonen i begynnelsen av måneden. Målet var å samle inn 500.000 dollar.

I et nå slettet Instagram-innlegg sa kjendisdatteren at faren hadde blitt utsatt for vold og utnyttet økonomisk av noen «som skulle passe på ham».

– Den ondskapen min far har blitt utsatt for, får meg til å lure på hva slags person som kan gjøre slike handlinger, sier hun.

Men ifølge John Amos selv har han ikke blitt utsatt for noe og er i form til kamp igjen. Derfor har samlingen falt.

13.000 dollar ble samlet inn, men ifølge GoFundMe skal pengene tilbakeføres til de 300 personene som donerte.

Shannon Amos har ikke kommentert den nye utviklingen i saken.