Kjendispar gift

01/07/2024 16:43

Yvonne Thomsen

Gossip
Kjendispar gift
Etterat supermodellen og NFL-stjernen ble forlovet i april, kan de nå kalle seg mann og kone.

I helgen ble kjendisparet Olivia Culpo og NFL-stjernen Christian McCaffrey gift i en lokal kirke i Watch Hill på Rhode Island. Det skriver flere medier, blant annet People.

Olivia Culpo er kjent fra film som «The Other Woman» og «I Feel Pretty», og har tidligere gjort seg bemerket som supermodell blant annet for å ha vunnet Miss USA og Miss Universe.

Hennes ektemann, Christian McCaffrey er NFL´s mest profilerte runningbacks og kan skryte av tre Pro Bown-utnevnelser.

Fra Olivia Culpo´s instagram

Olivia Culpo skred opp kirkegulvet i en spesialdesignet kjole fra Dolche & Gabanna med lange ermer og et nesten 5 meter langt slør. Som forklaring på hvorfor hun valgte å bli gift nesten uten sminke på, forklarer hun til magasinet Vouge at hun ønsket at det skulle se enkelt ut.

- Jeg vet at Christian synes jeg er på mitt vakreste i noe tidløst, tildekket og elegant, sier hun ti lmagasinet.

Paret møttes i Mai 2019. I 2020 fikk de en hund sammen, og i april 2024 ble de forlovet.

Paret skal nå på en velfortjent bryllupsreise.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.