Kjent programleder forteller åpenhjertig om flere år med panikkangst: - Det startet med en ekstrem redsel for å kaste opp

10/01/2018 18:15

Anniken Hauge

Gossip
Det har vært et tøft år for TV 3-programlederen Jannecke Weeden.

Mange kjenner hennes sikkert igjen fra tv, som smilende og glad programleder for blant annet 'Skjulte skatter' og 'Norges styggeste rom'. 

På Instagram-kontoen til Jannecke Weeden er det også lite som tilsier at denne gla' jenta er noe annet enn strålende fornøyd med livet. 

Men privat har 41-åringen hatt sitt tøffeste år noensinne. I høst gikk hun og mannen Lasse Weeden fra hverandre etter 17 år, og paret har to gutter sammen på 10 og 14 år. 

Jannecke forteller nå åpenhjertig til TV 2 om hvor ekstremt utfordrende tilværelsen er blitt:

- Et samlivsbrudd er det mest fæle man kan gå igjennom. Og det er på så mange flere plan enn at man "endelig" har kommet til en beslutning om at det ikke fungerer lenger. Så begynner jo egentlig det verste, forteller hun i et intervju med God Morgen Norge.

Den sterke tobarnsmoren har ikke kun hatt skilsmisse å stri med. 41-åringen forteller også åpenhjertig hvordan det har vært å slite med panikkangst siden hun var bare 9 år gammel.

​Jannicke Weeden slik er vi vant til å se henne – strålende fornøyd.

Det startet med en ekstrem redsel for å kaste opp, til at jeg skulle ha kreft, til hjerteinfarkt, til å få migreneanfall i upassende situasjoner, forteller hun åpent. 

I tillegg til dette har programlederen hatt full kalender hele fjoråret. 

Jannecke sammen med de to gutta hun har med Lasse Weeden.

Hun har valgt å være åpen om lidelsen, slik at andre kan forstå at man likevel kan være blid, hyggelig og gjennomføre ting.

- Jeg har ett motto, og det er: 'Hvis det ikke går over, så lev med det'

Knallhardt oppgjør mellom Farmen-deltakere på direkten: - Det blir et helvete