Knallhardt oppgjør mellom Farmen-deltakere på direkten: - Det blir et helvete

05/01/2018 14:45

Anniken Hauge

Gossip
Kjendisene fra årets Farmen holdt ikke tilbake da de ble intervjuet fredag.

I mandagens episode av Farmen kjendis ankom de 12 deltakerne gården, og etter bare noen få dager hadde det allerede oppstått allianser og romanser blant de norske kjendisene.

Ukas storbonde ble moteekspert og konferansier, Erlend Elias Bragstad, etter at 27-åringen inngikk en slags allianse med flere av de kvinnelige deltakerne.

Det er svært delte meninger blant kjendisdeltakerne om Erlend Elias' innsats som storbonde, noe som kom klart til utrykk da han fredag morgen ble intervjuet i TV 2 studio sammen med to andre deltakere, Martine Ek Hagen (26) og Frank Løke (37).

Det var spesielt den tidligere profesjonelle hånballspilleren Løke som hadde klare tale til Bragstad:

- Han behandlet alle som dritt – fra de andre deltakerne til produksjonsteamet. Han klagde hele tiden på at han var syk, 'æ har litt vondt i magen', 'æ trur æ har glutenallergi'. Det var én ting han var allergisk mot, og det var å jobbe, svarte Frank Løke til TV 2 på spørsmål om hva Erlend klagde over.

Erlend Elias viser derimot til sin fars visdomsord, og understreker at en storbonde før i tida bare røyket pipe og fikk besøk av andre storbonder. Selv mener han at han har gjort mye mer enn det.

- Man har to forskjellige syn på hvordan ting skal gjøres, sier stylisten, som også sier at 'det blir et helvete' når han varsler om søndagens episode.

Midt i alt dette sitter langrennsløper Hagen og ler litt av hele situasjonen: 

- Det er bra at jeg sitter mellom dere. Vi var en gjeng der inne, og jeg følte at alle gjorde sitt beste på sine måter. Jeg følte at det gikk bra, sier hun i intervjuet på God Morgen Norge fredag morgen.

Programlederen Stian Sandø kjent fra Newton ble valgt til førstekjempe, og han skal søndag velge andrekjempe.

Les også: Passasjerer hørte merkelige lyder fra cockpit: Så gikk den skremmende sannheten opp for dem