Kongefamilien bekrefter: Dette har Kate gjort

28/03/2024 23:00

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock
Nå har den britiske kongefamilien bekreftet det Kate har gjort den siste tiden.

Etter en periode med rehabilitering borte fra offentligheten, er Kate Middleton nå tilbake på jobb, som bekreftet av Kensington Palace.

Den 42 år gamle prinsessen av Wales begynte stille å gjenoppta arbeidet i begynnelsen av februar, med det rapportert at hun forberedte seg på comebacket ved å jobbe hjemmefra i sengen, ifølge kilder nær de kongelige.

Kate Middleton har imidlertid utvidet fokuset utover bare å komme tilbake til jobb; Hun har dedikert seg til sitt prosjekt om de første årene for å fremme velferden til nyfødte.

Som mor til tre har hun aktivt engasjert seg i Royal Foundation Center for Early Childhoods (RFCEC) Shaping Us-kampanje, som har mottatt "overveldende positive" tilbakemeldinger fra studien hun initierte, sa palasset.

Prosjektet har blitt beskrevet som hennes «livsverk» i rehabiliteringsperioden.

- Prinsessen har mottatt kontinuerlige oppdateringer hele veien, sier en talsperson for palasset til Telegraph.

Det skriver NY Post.

Middletons vei tilbake har imidlertid ikke vært uten utfordringer.

Hennes fravær har ført til spredning av flere konspirasjonsteorier, spesielt etter publiseringen av et redigert bilde i anledning den britiske morsdagen, som ble tilbakekalt fra de store pressebyråene.

I tillegg ble tre ansatte ved London Clinic – det private sykehuset der Middleton ble operert og tilbrakte to uker på rehabilitering – etterforsket for et mulig datainnbrudd knyttet til prinsessen.

Sykehusets administrerende direktør har uttalt at nødvendige skritt vil bli tatt i forhold til det påståtte bruddet.

Middleton, som nå bor på Adelaide Cottage i Windsor, ble nylig oppdaget på en lokal gårdsbutikk med William.

I lys av Middletons helseutfordringer har Kensington Palace vært i kontakt med sine 30 veldedige organisasjoner for å utsette planlagte arrangementer.

Prinsessen forventes ikke å gjenoppta sine offentlige plikter før etter påske, 31. mars 2024.