Kongelige fans går amok: Er det deg, Meghan?!

08/05/2023 08:51

Emma Sletta

Gossip
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Det kan godt hende at kunngjøringen var at hertuginne Meghan ikke skulle delta på kong Charles' kroning, men mange er overbevist om at hun var der uansett.

Det har neppe unnsluppet manges nese at Meghan Markle på forhånd hadde annonsert at hun ikke ville delta i helgens kroning av kong Charles.

Men nå spekulerer mange fans likevel i om hertuginnen dukket opp til det stjernespekkede arrangementet likevel.

Uansett er en helt vanvittig teori i ferd med å vinne terreng på sosiale medier, der det sies at prins Harrys kone skal ha pyntet seg og dermed sneket seg med på festen.

Det skriver New York Post.

Ifølge amerikanske medier var det en helt spesifikk gjest som fikk i gang de morsomme og ville spekulasjonene.

Mange tror at vedkommende med grått hår og grå bart ser ut som en som har kledd seg ut i et forsøk på å skjule sin sanne identitet.

«Meghan, du kan ikke lure oss», skrev en Twitter-bruker om personen, som ble vist flere ganger på TV under direkte dekningen av kroningen.

Det viser seg imidlertid (ikke overraskende) at personen IKKE er Meghan Markle.

Personen er ingen ringere enn Sir Karl Jenkins, som faktisk er en ikonisk komponist hvis musikk ble spilt under seremonien.

I skrivende stund har han ikke kommentert at utseendet hans har gått viralt på internett - og det har heller ikke Meghan Markle.

For øvrig møtte hun ikke opp til kroningen fordi hennes og prins Harrys sønn hadde bursdag. Derfor dro prinsen raskt etter seremonien for å fly hjem til California.