Kronprins Frederik måtte reise alene: Mary tok en viktig beslutning

21/08/2017 14:45

Anniken Hauge

Gossip
Kronprinsen skulle ha tilbrakt litt tid med kronprinsessen, da hun i stedet valgte å la Frederik reise alene. Det var det riktignok en helt spesiell grunn til.

I disse dager er hele den danske kongefamilien ut og reiser på sin ferie, og for øyeblikket er kronprins Frederik i Australia. 

Der deltar nemlig danmarks kommende regent i seilekonkurransen Audi Hamilton Island Race som avholdes i Queensland i Australia.

Men kronprinsen skulle hatt selskap av kronprinsesse Mary, som virkelig kjenner det australske hjemlandet. I stedet har kronprinsessen valgt å skrinlegge reiseplanene, skriver Daily Mail.

Da australske medier så at den danske kronprinsen seilet alene uten kona, begynte spekulasjonene straks å sirkulere. 

Men det er en god grunn til at kronprinsesse Mary ikke ses under dr australske himmelstrøk. 

- Hun elsket å komme hit, og vi hadde planlagt at vi begge skulle være her nede og slappe av sammen. Men siden barna skal begynne på skolen, bestemte hun seg for å bli hjemme og være en god mor, sier kronprins Frederik til avisen. 

 

I forrige uke startet altså parets tvillinger, prins Vincent og prinsesse Josephine på skolen, hvilket fikk Mary til å bli hjemme i Danmark.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.