Kronprinsesse Mary misbrukt: Nå tar det danske kongehuset affære

17/01/2018 12:30

Anniken Hauge

Gossip
Flere danske kvinner misbrukes i en ny reklame – inkludert den danske kronprinsessen.

Kronprinsesse Mary, skuespilleren Sidse Babett Knudsen, modellen Helena Christensen og statsministerfruen Sólrun Løkke Rasmussen er alle misbrukt i reklamen.

Reklamen er for tiden å se på Facebook, hvor det annonseres for skjønnhetsproduktet Perlelux.

Kronprinsessen er en av fler som blir sitert for å ha brukt produktet med stor tilfredshet. 

- Jeg bruker ikke mye make-up og det kan jeg takke Perlelux for. Produktet har virkelig forbedret huden min på kort tid, og jeg kan nesten ikke tro mine egen øyne når jeg ser meg i speilet. Jeg elsker huden min nå, og jeg hater å gjemme meg bak et tykt lag med sminke. Jeg går nesten aldri med sminke lengre', forteller kronprinsesse Mary i den falske annonsen.

Til danske Eksta Bladet bekrefter kongehuset at de ser veldig alvorlig på saken. De vil nå ta kontakt med Perlelux.

- Det er ikke tillatt å gjøre bruke av den koneglige familien i reklamer og markedsføring, hvilket den aktuelle hjemmesiden vil bli gjort oppmerksom på, opplyser Kongehusets kommunikasjonsavdeling til Ekstra Bladet. 

Ifølge den falske annonsen er den danske statsminister Lars Løkke Rasmussens kone Sólrun Løkke Rasmussen direktør i firmaet.

- Den flotte blondinen lanserte i all hemmelighet et firma som spesialiserer seg på hudpleie, og hun har holdt sin suksess som CEO godt skjult, står det i annonsen.

Annonsen bekrefter samtidig at statsministerfruen selv bruker Perlelux med store glede.

På brukeranmeldelsessiden ‘Trustpilot’ blir det falske firmaet sterkt kritisert. Flere advarer mot firmaet som angivelig har snytt kunder for flere tusen kroner.

Hold deg derfor langt unna firmaet og ikke la deg lure av den falske annonseringen på Facebook.

Advarer mot nok en Netflix-svindel: Flere har mottatt falsk e-post