Kronprinsesse Mette-Marit tok med seg svigermor på jobb: Så dukket plutselig en annen kongelig opp

24/04/2024 07:00

Emma

Gossip
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Kronprinsesse Mette-Marit og dronning Sonja var på offisielt oppdrag sammen.

Fredag hadde kronprinsesse Mette-Marit invitert til et spesielt arrangement på Dronning Sonja KunstStall, plassert i slottets gamle stallbygninger.

Arrangementet, som har fått navnet «Samlende tråder», fokuserte på veving som kunstform – noe som er en av kronprinsessens store lidenskaper.

Som vertinne ledet kronprinsesse Mette-Marit flere paneler, der også svigermor, dronning Sonja, bidro med sin egen kunnskap.

Selv er dronningen svært kunstbegeistret og underveis sto hun på scenen, der hun og vever Anne Britt Lodberg snakket om deres felles interesse.

Kronprinsesse Mette-Marit og dronning Sonja var imidlertid ikke de eneste kongelige gjestene.

Ganske uventet dukket kronprins Haakon opp sammen med sin kone og mor.

Ifølge norske Se og Hør ble det ikke annonsert at kronprinsen ville være til stede, så det var en stor overraskelse for gjestene.

Instagram har den norske kongefamilien delt flere bilder fra dagen.

Se dem i innlegget under:

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.