Kurt Nilsen røper nytt prosjekt

12/06/2024 21:00

Emma

Gossip
Foto: Sony Music Norway/NTB
Foto: Sony Music Norway/NTB
Kurt Nilsen avslører nye prosjekter.

Siden Kurt Nilsen vant den første sesongen av "Idol" i 2003, har han dukket opp i flere TV-programmer, som "Hver gang vi møtes" og "Allsang på grensen" på TV 2, og som gjestedommer i "Stjernekamp" på NRK.

Musikken hans har også blitt en nesten like viktig del av juletradisjonen som ribba på selveste julaften.

Nå er Nilsen klar for et nytt prosjekt, denne gangen på NRK.

Det skriver flere norske medier, her i blant NRK og Se og Hør.

Overraskende for mange vil være at dette programmet handler om fisk, men vær ikke bekymret: Det vil fortsatt være musikalske elementer involvert.

I NRKs nye satsning, "Her lukter det fesk", tar "Maskorama" og "Stjernekamp"-vinneren Bilal Saab (25) med seg en annen norsk artist som er interessert i fiske på et eventyr i hver episode. Saab fungerer som fiskeguide, og serien vil by på både store fisker og musikalske opplevelser i den spektakulære naturen i Finnmark.

I hver episode vil Saab og gjesten samarbeide om musikk. Og Nilsen er ikke den eneste artisten som blir med på moroa. Agnete Saba (29), Kjartan Lauritzen (29), DJ Broiler (Mikkel Christiansen, 32, og Simen Auke, 33), og Ida Maria Børli Sivertsen (39) vil også dukke opp på skjermen når serien har premiere i september.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.