Kvinne oppsøkte politimann på Facebook etter å ha fått en høy fartsbot - så skjedde det noe helt utrolig

27/12/2017 12:45

Anniken Hauge

Gossip
Den norske forfatteren Bjørg Thorhallsdottir har forelsket seg i politimannen som ga henne en fartsbot.

Den norske forfatteren og kunstneren Bjørg Thorhallsdottir ble tidligere i år rammet av det man kan kalle hell i uhell.

I august ble den 42-årige kvinnen stoppet av en politimann i Oslo etter å ha kjørt for fort.

Det kostet henne en bot på hele 9.000 kroner, og hun var ikke lang unna å miste lappen.

Men da forfatteren mottok den høye boten, var det ikke beløpet hun fokuserte på. I stedet ble hun svært interessert i den 36-årige motorsykkelbetjenten Johan Benitez, som overrakte henne boten. 

Det skriver VG

Nå, fire måneder etter Bjørg Thorhallsdottir fikk fartsboten, er hun fortsatt nyforelsket. Hun er i ferd med å planlegge å flytte sammen med Johan Benitez. 

- Jeg har hatt mange kjærester før, men Johan er den beste og den fineste! Jeg har aldri vært så heldig før, sprudler 42-åringen – kjent som en av Norges mestselgende kvinnelige kunstnere.

Bjørg Thorhallsdottir og politimannen Johan Benitez er i dag kjærester. Privat foto. 

Om deres første møte i august, forteller Bjørg Thorhallsdottir kjæresten hennes fortalte henne at hun kjørte som et svin, mens han forklarte henne hvor farlig det var å kjøre slik. Men Bjørg Thorhallsdottir klarte bare å fokusere på hvor bra hun synes Johan Benitez så ut. 

Bjørg Thorhallsdottir klarte derfor ikke å slutte å tenke på den flotte politimannen etter han stoppet henne, og hun bestemte seg derfor for å lete etter ham på Facebook.

- Jeg fant ham på Facebook og sendte han en melding hvor jeg spurte hvor jeg skulle kjøre ekstra fort så han måtte ta meg igjen, ler hun.

Kort tid etter møttes de på en date, og da sa det bare 'klikk'.

Bjørg Thorhallsdottir er enke og har en sønn på 14 år. Hun håper nå at historien hennes kan være en inspirasjon for andre til å gå etter det man drømmer om.

- Det er en ordentlig kjærlighetshistorie, og jeg er så heldig å være hovedpersonen som møtte verdens beste mann. Jeg tror historien gir håp og optimisme for andre, skriver Bjørg Thorhallsdottir til Dagens.no.

Prins Joachim snakker ut om mørk periode: - Hva er jeg egentlig verdt som menneske?

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.