Mads Mikkelsen i stor sorg

04/07/2024 19:00

Emma

Gossip
Foto: Fred Duval / Shutterstock.com
Foto: Fred Duval / Shutterstock.com
Hvil i fred.

Gjennom sine mange år i filmbransjen har den danske filmstjernen Mads Mikkelsen opparbeidet seg både en flott CV og et stort nettverk av store personligheter i bransjen.

Et av forholdene han har fått gjennom bransjen er den legendariske filmstjernen Donald Sutherland, som gikk bort torsdag i en alder av 88 år.

Det er en stor sorg for Mads Mikkelsen, som tok til Instagram for å dele sine tanker om Donald Sutherland etter at nyheten om hans bortgang ble kunngjort.

I innlegget uttrykker Mikkelsen sin dype sorg og sender sine tanker til Sutherlands familie og nærmeste.

– Mine tanker går til deres familie og nærmeste, skriver Mikkelsen.

Han beskriver opplevelsen med Sutherland som en ære og trekker frem de intense ukene de tilbrakte sammen.

"Jeg var heldig nok til å tilbringe 3 intense uker med deg, din kløkt og din enorme kjærlighet til håndverket ditt," fortsatte han.

Donald Sutherland, som ble kjent for sin imponerende skuespillerkarriere, spilte hovedrollen i Henning Carlsens film «Oviri» fra 1986. Filmen, som handler om kunstneren Paul Gaugin, ga Sutherland muligheten til å jobbe med danske skuespillere som Sofie Gråbøl og Ghita Nørby.

Han har også været med i globale hits som 'Hunger games' og 'Citizen X'.

Mikkelsen avsluttet innlegget med å kalle Sutherland en «sann legende» og takke dem for tiden de hadde sammen.

"Du var en sann legende, og alle som møtte deg kan se på seg selv som heldige. Takk for mine tre uker," skrev han og signerte seg selv med navnet sitt.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.