Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen

18/07/2024 20:33

Emma

Gossip
Foto: Privat
Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.

Den populære rapperen Adrian Sellevoll (26) fra Hillesvåg utenfor Bergen ble et kjent navn etter sine opptredener i TV 2s «Skal vi danse» og «Farmen kjendis», TVNorges «71° Nord» og NRKs «Stjernekamp».

Selv om han har deltatt i mange TV-programmer, ligger musikken hans hjerte nærmest. Han har gitt ut flere singler som har oppnådd titalls millioner avspillinger på Spotify.

Sellevoll har også samarbeidet med andre norske artister som Carina Dahl, «Kløver i kamp» og «OnklP».

Til høsten slipper han sitt debutalbum, som han ser frem til å presentere. Flere av singlene fra albumet er allerede ute.

Durek Verrett har erklært seg som en stor fan av Adrian, og har raskt delt Adrians musikk med sine nærmere en halv million følgere.

Adrian var en av gjestene på prinsesse Märtha Louise (42) og Durek Verretts (49) spritlanseringsfest i Oslo mandag kveld.

Det kommende brudeparet har i samarbeid med Oslo Håndverksdestilleri laget bryllups-ginen «OHD Pink Gin». Denne ginen skal serveres i deres bryllup i Geiranger, men den er allerede tilgjengelig for salg gjennom Vinmonopolet.

Da Se og Hør spurte Adrian om han skulle delta i bryllupet i Geiranger, kom han med en overraskende uttalelse:

"Jeg var invitert, men så ble jeg tatt av lista. De trengte mer plass til andre «royals»," sier Adrian.

Se og Hør spør deretter om han da er blitt av-invitert til bryllupet, hvor Sellevoll svarer:

"Ja. Men jeg tar det ikke personlig. Dessuten slipper jeg debutalbumet mitt den helgen, så det passet egentlig bra," sa Adrian, før han smilende entret festen med Märtha og Durek.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.